Årets landsmøte i Kondis ble et fredelig møte helt uten kontroverser av noe slag, og også uten spennende vedtak. Men... landsmøtet ble orientert om framdriften for NYE kondis.no som kommer på luften senere i 2009. Tim Bennett (bildet) ble valgt til ny president etter Marit Berg Bjerknes. Medlemstallet i Kondis er rekordhøye 11.915.

Les også om Landsmøteløpet

Årsmeldingen 2008

Valgkomiteens forslag til nytt styre ble enstemmig vedtatt:
President:        Tim Bennett (ny - tidligere styremedlem)
Visepresident: Stig Vangsnes (ikke på valg)
Styremedlem: Oddny Ringheim (ikke på valg)
Styremedlem: Finn Olsen (ny)
Styremedlem: Ellen Wold (ny)
Vararepresentant: Ståle Kirkvold (gjenvalgt)
Vararepresentant: Ole Peter Bergaust (ny)
Ut av styret gikk Romerikes to representanter: Marit Berg Bjernes og Olav EngenSaken fortsetter under bildet
Så fredfullt var det ved Drammenselva lørdag morgen, og like fredfullt forløp årets landsmøte seg også (foto: Bjørn Hytjanstorp).

Det mest dramatiske på hele dagen var da Møre og Romsdals representant kolliderte med den nyvalgte presidenten under landsmøteløpet... se bilde av en skadet president lenger ned.

Nytt kondis.no til høsten
Det kanskje mest spennende på landsmøtet var å få høre hvordan framdriften var for det nye publiseringsverktøyet for kondis.no:
Custom Publish leverte det klart mest gunstige anbudet og ble i mars 2009 valgt som leverandør for "nye kondis.no". Nå er arbeidet i gang med struktur, tilrettelegging av layout mv, og etter gjennomførte tester og opplæring regner kondis.no redaktør Heming Leira med at de nye sidene vil være klare for publikum sent på høsten en gang. Det er bare å glede seg.

Styret i Kondis har også bestem at papirutgaven i 2009 skal øke antall utgivelser til 9. Begge deler vil styrke Kondis sin posisjon i kondisjonsmiljøet.

Rekordhøyt medlemstall
Medlemsmassen i Kondis er høyere enn noen gang tidligere, ved årsskiftet hadde organisasjonen 11.915 medlemmer. Det er 140 flere enn året før, 760 flere enn i 2007 og 1.501 flere enn i 2005.
Medlemsmassen (kontingenten) er helt avgjørende for organisasjonen drift - for papirutgaven av Kondis og ikke minst helt avgjørende for at også kondis.no skal kunne fortssette sim omfattende utlegging av nyheter, terminlister mv.
Det+nyvalgte+styret+i+Kondis+-+norsk+organisasjon+for+kondisjonsidrett%3A+Oddny+Ringheim%2C+Finn+Olsen%2C+St%E5le+Kirkvold%2C+Tim+Bennett%2C+Stig+Vangsnes+og+Ole+Peter+Bergaust.+Ellen+Wold+var+ikke+tilstede+da+bildet+ble+tatt+%28foto%3A+Per+Inge+%D8stmoen%29.
Det nyvalgte styret i Kondis - norsk organisasjon for kondisjonsidrett: Oddny Ringheim, Finn Olsen, Ståle Kirkvold, Tim Bennett, Stig Vangsnes og Ole Peter Bergaust. Ellen Wold var ikke tilstede da bildet ble tatt (foto: Per Inge Østmoen).
Kondis%5C%27+h%F8yeste+utmerkelse+er+hederstegnet%2C+som+i+organisasjonens+47+%E5r+er+utdelt+til+34+personer+f%F8r+disse+tre+fikk+utmerkelsen+p%E5+landsm%F8tet+i+Drammen%3A+Olav+Engen%2C+Marit+Berg+Bjerknes+og+Rolf+Bakken+%28foto%3A+Bj%F8rn+Hytjanstorp%29.+
Kondis\' høyeste utmerkelse er hederstegnet, som i organisasjonens 47 år er utdelt til 34 personer før disse tre fikk utmerkelsen på landsmøtet i Drammen: Olav Engen, Marit Berg Bjerknes og Rolf Bakken (foto: Bjørn Hytjanstorp).
Rykende+fersk+president+med+enda+ferskere+skade+etter+kollisjon+%28med+annen+l%F8per%29+halvveis+i+Landsm%F8tel%F8pet.+S%E5rskadene+p%E5+kn%E6rne+s%E5+stygge+ut%2C+men+mest+var+nok+presidenten+bekymret+for+smerter+i+kravebenet.+Vi+h%E5per+det+gikk+bra...%28foto%3A+Bj%F8rn+Hytjanstorp%29.
Rykende fersk president med enda ferskere skade etter kollisjon (med annen løper) halvveis i Landsmøteløpet. Sårskadene på knærne så stygge ut, men mest var nok presidenten bekymret for smerter i kravebenet. Vi håper det gikk bra...(foto: Bjørn Hytjanstorp).
Underholdningen+p%E5+landsm%F8tet+var+det+denne+spreke+damen+som+sto+for.+F%F8rst+l%F8p+hun+Landsm%F8tel%F8pets+5+km+p%E5+imponerende+22%2C05+etter+en+raskere+andre+halvdel+enn+f%F8rste+halvdel.+Deretter+holdt+hun%2C+Linda+Eide%2C+journalist+og+kjent+fra+Norgesglasset+p%E5+NRK+P1+og+programmet+Norsk+attraksjon+p%E5+NRK%2C+et+tankevekkende+og+humoristisk+foredrag+om+VM+i+stille+sitting+%28foto%3A+Bj%F8rn+Hytjanstorp%29.
Underholdningen på landsmøtet var det denne spreke damen som sto for. Først løp hun Landsmøteløpets 5 km på imponerende 22,05 etter en raskere andre halvdel enn første halvdel. Deretter holdt hun, Linda Eide, journalist og kjent fra Norgesglasset på NRK P1 og programmet Norsk attraksjon på NRK, et tankevekkende og humoristisk foredrag om VM i stille sitting (foto: Bjørn Hytjanstorp).