Kristian Monsen i UKI-karusellen og Vilde Alfarrustad i Ung-karusellen satte løyperekorder i kveldens løp. Anniken Alnæs (bildet) vant kvinneklassen i UKI-karusellen, mens Rene Fredholm Larsen var raskest i Ung-karusellen for gutta.

Løpsleder Tron J Wiig skriver i en pressemelding:
346 deltagere fullførte det 2. løpet i UKI-karusellen torsdag kveld.
Endelig kom sommervarmen og det ble mange gode tider.
Vilde Noraker Alfarrustad fra Strømmen IF slo sin egen rekord fra i fjor med 5 sekunder og, kom inn på tiden 2:54 på 800 m terrengløp i Hellvik Hus UKI-Ungkarusell.
I gutteklassen løp Rene F. Larsen (13 år) inn på 2:43 som var kun 4 sekunder bak løyperekorden.
Kristian Monsen fra Ull/Kisa satte også rekord, og slo sin egen rekord (18:36) fra 2008 på 6 km terrengløp, den nye løyperekorden ble på 18:23.

Dessuten var det klart for et generasjonsskifte i kvinneklassen etter at Anniken Gjerde Alnæs (15) denne gangen slo alle sine eldre konkurrenter i den 6 kilometer lange løypa. På bildet til høyre ser vi Anniken alene i tet under dagens løp (foto: Bjørn Hytjanstorp).

Neste løp i UKI-karusellen er 1500 meter baneløp 10.juni.

ALLE RESULTATENE

Se også:
Samleside for løpene på Romerike
Link til terminlister, innbydelser, hjemmesider, resultater og omtale.

Bilder fra løpet (foto: Bjørn Hytjanstorp:

Tor Omar Nyquist fra Valdres Langløparlag har både en rask far of bror å leve opp til. Det klarte unggutten fint med 2.plass i yngste klasse og 21. beste tid totalt av herreløperne.
Her ser vi fra venstre Siri Larsen, Line Mathiesen, Bjørg Helene Gustavson og Bente Holter. Disse fulgte på de fire plassene etter Anniken i mål.
Rune Engebråten løp inn til 2.plass i M45-49 mens Sigurd Bakken i gult kom minuttet etter i mål til 5.plass i M40-44.
Olaf Knai, Arne Johansen og Bjørn Lauglo like etter start. I mål var rekkefølgen omvendt på disse gutta som tok de tre første plassene i M60-64.
Tre blide Eidsvollinger etter løpet; Jan Stensland, Oddvar Leivestad og Einar Luktvassli.