Siris Treningscamp gir tilbud til de som vil passe på styrken også, her er Siri med løpsskjørt 
      i full aktivitet.

For den idrettsinterreserte har "Parken" alltid vært forbundet med Idrettsparken i København. Nå er "Parken", ihvertfall for de kondisjonerte i Oslogryta, i ferd med å bli ensbetydene med Treningscamp på onsdager og Parksprint i Frognerparken på vinteren.

Sted i Frognerparken: Rett innenfor parkeringspalssen ved Frognerbadet.
Tidsprunkt: kl.20:00 (så du rekker å legge de små)
For: Alle oss som ikke trener med "proffklubb" (les : Vidar, BUL, Tjalve etc.)

Siri Slotterøy Johnsens startet opp Treningscampen i mai 2009 og har siden det stadig vokst. Nå sist var det over 30 deltakere. Også Parksprint i Frognerparken i sin andre sesong, starter opp førstkommende søndag kl.12:00, ser ut til å øke fra fjoråret.
Foruten intervalltreningen i Parken, suppleeres det med styrketrening, Cooper-test, innendørstrenning på Bislett, felles treningsturerturer i Nordmarka. Og forleden var det  Restaurantbesøk.


     
     Kristine Stenvold skriver, trener og konkurrer med Treningscampen som utgangspunkt.
     Lise Marit Karlstad, i midten, er den profesjonelle skribenten på bloggen til Treningscampen
     til daglig jobber hun i KlarTale. 
     Ernæringseksperten er Lisa G. (til høyre)På bloggen til Treningscamp er det også utvikling. Nå er det flere enn Siri som skriver.
Vi finner både Kristine Stenvold og Lise Marit Kalstad blant skribentene.

Det skrives om treningen i Parken (ja der har du ordet igjen) om treningsutstyr, pulsklokker, konkurranser, felles treningsturer i helgene som deltakerne i treningscampen impulsivt foreslår.
Mange bilder krydrer også innleggene. Får du aldri nok av å lese inspirerende kondisjonerte treningsartikler så finenr du pekere til en rekke løpsblogger. Media har oppdaget Treningscampen og flere aviser har skrevet om dem.
Også Kondis hadde en større artikkel om Treningscampen i årets første blad, skrevet av Styremedlem i Kondis Ellen Wold som er blant treningscampens deltakere.

Hver onsdag kommer det til nye deltakere på Treningscampen så her er det bare å bli med! Du blir ikke den eneste nye i kveld i......Parken!

De viktige sidene : Treningscamp   Parksprint i Frognerparken