Det ble vist mye innsats og god løping på de som stilte opp på dette flotte intime løpet som starter ved klubbhuset til Moi IL. Løperne kunne velge mellom en eller to runder i en løypa som går ut langs Lundevannet.

I kortløypa på 3 km var det Kim Mo Eik som seiret etter en spurt duell med  Atle Gursli. I langløypa på 6 km vant Thomas Hetland foran eviunge Reidar Helland.

RESULTATER

Anders Solbjørg gjør et flott løp og kommer inn på 24.49 på 6km løypa.           Foto: Thomas Hetland

Randi og Sienna Stenlund nærmer seg mål.                                         Foto: Moi IL.

Ida Solbjørg løper inn til 27.09 på 6 km løypa.   Foto: Thomas Hetland.

Reidar Helland holder stadig koken og kommer inn på 2.plass i 6 km løypa. Foto: Thomas Hetland.

Thomas Hetland fra EIK friidrett vinner langløypa på 6 km.                 Foto: Moi IL.