Varhaug IL inviterte til forskjellige løp i vindparken på høg-Jæren denne lørdagen. Løypa var ny av året og det var lagt opp til en rundsløyfe på 2 km. En del vind og løs grus gjorde at det til tider var tungt å løpe denne dagen. De fleste som løp 10 km i Varhaug sentrum sist Varhaug IL arrangerte løp, måtte plusse på 10 km-tiden betraktelig denne gangen. Flere av løperne målte løypa til 200 m mer enn 10 km.

Roger Nevland tok tidlig teten og der ble han løpet ut. Thomas Hetland fra EIK nærmet seg på slutten, men seieren til Roger var aldri truet. Bjøro Nevland tok 3. plassen foran Gunnar Eiterjord. Unge Maria Wiig fra Jæren løp godt og vant dameklassen foran Kari-Anne Veen og Kristina V Lunde, som begge løper for GTI.

I 4 km-løypen seiret Ole Andreas Garltvik og Gunhild V Lunde. Flere barn deltok også i de forskjellige barneløypene.

RESULTATER

Maria Wiig løper inn til 1. plass.                                                  Foto: Julie Hansen.

Kari-Anne Veen fra GTI løper inn til 2. plass.                                   Foto: Julie Hansen.

Kristina V Lunde og Anne Ø Frafjord fra GTI.                                      Foto: Lise Bentsen.

Kornelia Herstad fra Egersund IK friidrett.                                                      Foto: Lise Bentsen.

Roger Nevland fra Gjesdal IL inn til 1. plass.      Foto: Lise Bentsen.

Thomas Hetland fra Egersund IK friidrett løper inn til 2. plass.                            Foto: Lise Bentsen.

Stig Harald Thunheim er en ekte hardhaus fra Jæren. Han stiller opp i de fleste lokale løp og har alltid
et smil på lur etter målgang.      Foto: Julie Hansen.

Magne Egeland (112) og Bjørn Sundvor fra Bjerkreim IL.                   Foto:  Julie Hansen.

Gunnar Eiterjord dro mye i løpet og Thomas Hetland og Bjøro Nevland hang på. Foto: Lise Bentsen.

Trude Håland fra Jærbladet brukte løpet som gjennomkjøring foran Stavanger Maraton.  Foto: Lise Bentsen.

Seierspallen for damer: Fra venstre: Kristina V Lund, Kari-Anne Veen og Maria Wiig.   Foto: Julie Hansen.

Full fres i barneløypa.                                                        Foto: Julie Hansen.