Cola+og+diverse+hurtigvirkende+energitilskudd+smakte+i+sola.+I+tillegg+til+arrang%F8rens+matstasjon+hadde+alle+sin+egen+dropbag+med+t%F8y+og+annet+p%E5fyll.
Cola og diverse hurtigvirkende energitilskudd smakte i sola. I tillegg til arrangørens matstasjon hadde alle sin egen dropbag med tøy og annet påfyll.
Kristian+Waalen+la+ut+p%E5+siste+etappe+samtidig+som+Ellen+og+Marit+var+p%E5+veg+inn+til+siste+pit-stop.+
Kristian Waalen la ut på siste etappe samtidig som Ellen og Marit var på veg inn til siste pit-stop.
%5C%22N%E5+skal+vi+til+m%E5l%5C%22+var+baktroppdamenes+avskjedshilsen+i+det+brikkene+ders+ga+fra+seg+dagens+aller+f%F8rste+pip+i+det+de+passerte+startmatta+p%E5+Sjusj%F8en+-+ni+timer+etter+at+starten+gikk+p%E5+Rena+skole.+Tre+og+halv+time+senere+var+jentene+i+m%E5l%2C+mens+John+Arne+Breivik+fikk+det+tyngre+og+brukte+en+time+ekstra++nedover+i+lia+til+Lillehammer.+
\"Nå skal vi til mål\" var baktroppdamenes avskjedshilsen i det brikkene ders ga fra seg dagens aller første pip i det de passerte startmatta på Sjusjøen - ni timer etter at starten gikk på Rena skole. Tre og halv time senere var jentene i mål, mens John Arne Breivik fikk det tyngre og brukte en time ekstra nedover i lia til Lillehammer.