Molsruten_header.jpg
- Ultraløbet Molsruten arrangeres for første gang i 2013. Målet med løbet er at give deltagerne en løbeoplevelse af de helt specielle, og derfor er rutevalget faldet på Naturparken Mols Bjerge.

Det skriver arrangørene på sin hjemmeside, og primus motor for det nye ultraløpet er løpsentusiastene Moses Løvstad og Thure Kjær. Som vanlig er det billig å delta på danske løp... så differansen i forhold til hva vi er vant til her i Norge dekker omtrent båtbilletten. Løpet er et punkt til punkt løp, med målgang i vakre Ebeltoft (legg inn er par ekstra dager i området, masse sommerhus å leie). Det er ingen høye fjell i Danmark, ingen høye åser heller, men tro likevel ikke at dette blir en paddeflat opplevelse.

- Ultraløbet Molsruten forgår på en af de mest naturskønne og udfordrende ruter, vi har kunne finde til dig. Efter starten i Egå løber du nordpå og kommer hurtigt ind på naturstien Molsruten, som tager dig ud langs kysten og drejer rundt om Løgten Bugt. Herefter kommer du igennem den smukke Kalø Vig og forbi Kalø Slotsruin inden ruten tager dig igennem de lækre bakkelandskaber i Naturpark Mols Bjerge på vej ind mod målet i Ebeltoft.

CCC-Sondre_Amdahl_600x635_cropped_479x479.jpgSondre Amdahl norsk favoritt
Tryslingen Sondre Amdahl som løper for Romerike Ultraløperklubb er en av løpets favoritter. Sondre kom på en flott 10.plass i årets CCC, vant Ultima Frontera 50 miles og har en masse andre sterke resultater i terrengultra.

Se startlisten - foreløpig med 108 løpere

Løpets hjemmeside

Påmelding

Praktisk info om løpet

Les om løypa Vandreruten Mols Ruten

Løpets Facebookside

Molsruten_Kart.jpg