Det var vått i lufta og det var vått i terrenget da Løpsklubben 1814 BIL arrangerte det 8.løpet i årets RBIR-karusell. Løpet samlet likevel imponerende 187 deltagere.

Start og mål var ved Råholthallen - og herreløpa var i år forlenget til 11,3 kilometer. Damene løp den samme 4,4 kilometers løypa som tidligere.

I kvinneklassen vant Karoline Næss 12 sekunder foran Fetjenta Vilde Noraker Alfarrustad som løper for Strømmen IF. Disse løper i yngste klasse. Tredje kvinne i mål, May Britt Hustad, vant K45-49.

I kvinnenes langløype, samme som herrenes, var Eldbjørg Moxnes fra Gjerdrum IL suveren - og ble bare slått av 9 herreløpere (34 sekunder fra 4.mann).

På herresiden ble det en ny suveren seier til terrengspesialist Bjørn Andre Aaslund. Han distanserte nestemann - Pål Simonsen som vant M50-54 - med nesten 3 minutter. Mathias Oppegaard fra BSF vant M20-24 og var tredje herreløper i mål.

ALLE RESULTATENE

Neste løp i RBIR-karusellen er på Lillestrøm stadion tirsdag 13.september. Da er det 800 meter baneløp som gjelder for alle. Se også nyhet om "elitefelt" på 800 meter.