Sofie Hustad (bildet) fra Nes Ski og Bjørn Andre Aaslund fra Fet Skiklubb var overlegne vinnere i RBIR-karusellens terrengløp på Sørumsand tirsdag. De løper begge i yngste klasse, er begge gode skiløpere og liker seg godt i terrengløyper.

ALLE RESULTATENE

Sofie var 58 sekunder foran May Britt Hustad (mamma?), og altså helt suveren i den ordinære jenteløypa på 2,95 kilometer.

Topp 6 kvinner 2,95 km terreng, uansett klasse (129 deltagere)
1. Sofie Hustad, Nes Ski 12.54
2. May Britt N. Hustad 13,52
3. Kristin Moen, Lørenskog FIL 13.54
4. Marit Tveit Igland, Nets Active 13.56
5. Rita Maanum Grøndalen, Steg for steg 13.59
6. Solveig Skare, Attraktiv Forsikring 14.09

I kvinnenes langløype på 4,3 km (samme som herreløypa) vant Solfrid Brathen 4 sekunder foran Eldbjørg Moxnes - gode skiløpere på topp her også.

Topp 3 kvinner, 4,3 km terreng (15 deltagere)
1. Solfrid Braathen, SK Vidar 18.42
2. Eldbjørg Moxnes, Gjerdrum IL 18.46
3. Kari Natvig, Nittedal fys inst 20.38

I herreklassen var unggutten Bjørn Andre Aaslund helt suveren, og vant 1.25 foran Pål Simen Rud. Det er mye i en så kort løype. Ellers er de seks første løperne totalt vinnere av hver sin aldersklasse, der de to første løp i første heat, de tre neste i andre heat og Pål Simonsen i siste heat.

Topp 6 menn 4,3 km terreng, uansett klasse (188 deltagere)
1. Bjørn Andre Aaslund, Fet Skiklubb 16.18
2. Pål Simen Ruud, Romerike Runners Team 17.43
3. Jon Buer, 17.50
4. Henry Dahl Johansen, Gjerdrum BIL 18.10
5. Audun Evertsen, Sats 18.12
6. Pål Simonsen, SAS 18.14

Neste løp i RBIR-karusellen er idrettshallen på Råholt tirsdag 6.september. Da er det henholdsvis 4 og 10 kilometer terrengløp.
INNBYDELSEN

Se også nyhet om "elitefelt" på 800 meter på Lillestrøm stadion i det 9.løpet 13.september.

Løp på Romerike 2011
Link til terminlister, innbydelser, hjemmesider

Tidligere samlesider (de samme linkene finner du øverst på lokalsiden for Romerike).
2010 2009 2008 2007 2006 2005

Bilder fra Sørumsand (foto: Bjørn Hytjanstorp):

Bjørn Andre Aaslund kom susende ut fra skogen så gjørmespruten sto...

Sofie Hustad kom også i ensom majestet, og ikke noe forsøk på å unngå gjørma her heller.

1480 finner vi ikke i resultatlista, men bak ser vi Solfrid Braathen (332) som vant kvinnenes langløype.
Vi kan også skimte Eldrid Moxnes inne i skyggen.

Jenter i søla.
303 Inger P Braathen, 209 Mathilde Høye og 352 Gunn Rønning

Bengt Granheim hadde en fin sluttspurt, og viser at han er fornøyd med løpet.

Ragnar Solberg er gammel o-løper og trives i gjørma.

Svein Tunold fra Kløfta vant M65-69 og påførte Kjell Jonhaugen fra Nittedalsjoggen et skjeldent nederlag.
Avstanden ble som på bildet også i mål, 1 sekund i favør Svein.

John Edvardsen i M75-79 som er en av de eldste deltagerne i karusellen vinker fornøyd til fotografen.
Pål Simonsen (1395) startet i en senere pulje - og vant M50-54 med god margin.

Jan Henrik Lauritsen fra Fet IL plasker på vei mot mål.

Gisle Kogstad fra Romerike Runners Team har med minner fra løypa.
Han ble nummer to i M45-49.

Trond-Egel Johansen fra Ahus ser etter tørrere spor på vei til 2.plass i M40-44.

Tone Rud Fekjær valgte vann framfor gjørme...

Steinar Skaar løper inn til 3.plass i M55-59.
Neste løp blir på hjemmebane - på Råholt.