Henrik Ingebrigtsen som nettop kom hjem som nybakt europamester i terrengløping for lag, var helt suveren i den 4,8km lange løypa. Han var kun 8 sekunder bak sin gamle løyperekord satt i 2009. Henrik har nå de 2 raskeste tidene i dette løpet.

Åsne Riskedal som også løper for Sandnes var klart best blant damene. Hun løp meget bra og kom inn på den sterke tiden 17.55

Våland Grand Prix som starter ved Gamlingen badeplass og snor seg rundt Mosvannet før løypa stiger en del opp mot Vålandstårnet innbød til fine forhold. Dette flotte løpet hadde fortjent flere deltagere, og løpere og mosjonister må gå i seg selv hvis de vil at det forsatt skal arrangeres løp på denne årstiden.

Familien Ingebrigtsen er et godt unntak. Gjert Ingebrigtsen og hans meget dyktige sønner har nærmest vært fast innventar på de fleste løp i sør-Rogalnd denne høsten. I går løp fire av brødrene og alle presterer meget bra. GTI skal ha honnør for at de forsatt er en av klubben i Rogaland som arrangerer flere løp for den vanlige mosjonisten.