Løperne lot seg ikke merke vesentlig av varmen da de opplevde partier med friske vindpust, og det var noe skyggefullt gjennom skogen i siste delen av traséen. Men vi så på slutt-tidene at løperne nok må ha merket varmen godt, og at det igjen gikk utover prestasjonene. Nesten samtlige løpere fikk dårligere tider i år enn året før.

130 deltakere stilte i trimklassen uten tid der flesteparten gikk de nesten 10 km rundt Kleiva på Stette. 31 løpere sprang distansen på tid. Etter at alle hadde passert målstreken var det premieutdeling med utrekk av gavepremier. Gavebordet var så stort at nesten halvparten av deltakerne fikk premie. Og kakefatene var så mange at det blei kake til overs. Det har vi ikke opplevd tidligere på løpsarrangement.

Kristian Nedregård, Spjelkavik og Omegn FIK (bildet) tenkte å ta seg en rolig tur rundt løypa og likevel vinne, så suveren har han vært her hjemme den siste tiden. Men det var før Arfinn Johansen fra Fræna dukket opp på startstreken. Arnfinn ledet klart halveis i løpet, men da bestemte Kristian seg for å satse på seier. Og vant gjorde Kristian Nedregård med 41 sekund ned til Arnfinn Johansen. Kristian oppnådde tiden 35.07 og Arnfinn blei klokket inn på 35.48 På tredjeplass kom Geir Tony Tomren fra Tomrefjord IL med tiden 37.04.

Beste jente ble Anne-Kari Tryggestad Ryste, Sunnylven IL på tiden 42.42. Nummer to blei Veronica Hjelseth, Spjelkavik og Omegn FIK med tiden 46.39.

Fotografer har vært Solveig Nedregård og Helge Fuglseth

Se  resultater her 


Nydelig vær og mange tilskuere var rammen rundt Kleivane Rundt som blei arrangert i Skodje kommune nå i formiddag


Arnfinn Johansen (23) ledet på den første delen av løypa


Men Kristian Nedregård bestemte seg endelig for å angripe, og her leder Kristian Kleivane Rundt


Edmund Melkild på toppen av "Mørdarbakken"


Kari-Anne Tryggestad Ryste blei beste jente


Veronica Hjelseth tok andreplassen i kvinneklassen. Hyggelig å se at Veronica er i gang igjen etter lang-
varig skade.


Geir Tony Tomren blir nummer tre i herreklassen


Svein Oskar Nedregård, Spjelkavik og Omegn FIK tar fjerdeplassen


Bjørn Arve Larsen er allsidig som idrettsmann. Han syklet fra Hessa til Stette og tilbake etter å ha deltatt i Kleivane rundt. Etter syklinga skulle han svømme Hessafjorden


Paul Svendsen, Spjelkavik og Omegn FIK


Det blei en tett duell mellom Andreas Fylling (11) og Helge Fuglseth (19). Andreas vant


Johannes Stette Høyberg


Tore Lid 


Jan Bjørge


Finn Godø


Morten Andersen, Spjelkavik og Omegn FIK