Flere bilder: Petter Stordalen utfordret jentene
RESULTATER
Monolitten
Vårspranget har et av Norges flotteste startområder i Frognerparken.
Her lader noen av løperne opp før start.
Start 10 km
I den nye utgaven av det som tidligere var Grete Waitzløpet byr arrangøren Vidar på 2 distanser. Den "klassiske" 5km og nå også 10 km. Her er det rett før start på 10km.
Eirin Leander Aanerud
Like før man svinger ut av Frognerparken hadde Eirin et solid forsprang på resten av feltet.
Eva Carlsen
En av Norges beste veteranløpere Eva Carlsen deltar mye på konkurranser, enten med ski eller løpesko på beina. Denne lørdagen rakk hun både Vårsprnaget og minst 2 etapper i Holmenkollstafetten. Her ser vi henne i de nydelige omgivelsene Vårspranget har i Frognerparken. Etter en forsiktig åpning var det ingen som kunne true hennes 3.plass
Brannskolen
Jentene fra Brannskolen klare til innsats. Ingen visste hvem Stine Larsen var så internkommunikasjonen innen Brannvesenet får lite godt i karakter.
Dronningene av Vårspranget
Jenta i røyken 1
Vi har altid hevdet at det er for få røykere i løpsmiljøet. Da er en tur til Vårspranget en god opplevelse. I motsetning til det som neppe ser ut som nytelse når en løper skjærer grimaser idet hun løper forbi er det ikke vanskelig å se at dette draget er ren og skjær nytelse!
En god stund mellom dragene
Løper man intervaller så vet man at pausene mellom dragene er det man lengter mest etter...kanskje det er det også for røykerne?

Flere bilder: Petter Stordalen utfordret jentene
RESULTATER