Tekst og bilder: Bjarte Hetlevik, Kystbykarusellen

Så var det duket for det første løpet i Kystbykarusellen. Kystbykarusellen foregår i garasjeanlegget til Sotra Kystby og er så vidt vi vet Norges eneste innendørs løpskarusell.

Kystbykarusellen er tenkt som et kompakt arrangement, der du kan kjøre bilen inn i anlegget, parkere, gå tørrskodd til start, løpe, sitte deg i bilen igjen og kjøre hjem. Alt dette under tak.Karusellen skal være et breddearrangement der målsettingen er å få flest mulig i aktivitet. Det skal være gøy enten du løper eller går, alle skal med. Løypen går over 4 plan som til sammen utgjør 1 runde på 1 kilometer. Tirsdag var det 5 km som sto på tapetet og runden ble således løpt 5 ganger..

64 spente karuselldeltakere fikk super oppvarming av Sprek og Blid i minuttene før start. Kl 1900 var det så av gårde med gjengen..Arrangør var rimelig spent. Ville det være godt å løpe og ville deltakerne like løypen?. Svaret var ja på begge deler.. Med ca 13 grader er det gode forhold for løp. Banedekket er tørt og det er godt opplyst. Løperne suste rundt rundene med et smil om munnen og synes dette var stor stas.

De tre raskeste damene var Erika Løvås på 23.30, Beate Madsen på 27.35 og Tine Sjøflot på 27.41.På herresiden var raskeste mann Ole Gramannslund på 18.52, nummer 2 var Fredrik Madsen på 19.04 og nummer 3 var Magne Kalgraf på 20.08

Kystbykarusellen vil bli kjørt hver tredje tirsdag kl 1900 frem til april. Detaljer om løpene finner en på www.kystbykarusellen.no.

Alle resultater: Kystbykarusellen, 1. løp