Alt lå til rette for nok en fin Fjellhamarstafett på gangveiene i området rundt Mailand videregående skole på Lørenskog. Deltakelsen var hakket større enn i fjor med 47 lag i år mot 46 i fjor. Målt i antall løpere var det med 1 flere i år (263) enn i fjor (262). At økningen i antall løpere ble så liten skyldtes at barnestafetten med 5 løpere på hvert lag hadde økt med 6 lag mens voksenstafetten med 6 løpere på hvert lag hadde krympa med 4 lag.

I herreklassen dominerte BUL og hadde de to første laga i mål. Seniorlaget var først mens BULs veteranlag imponerte med å løpe inn til andreplass totalt.

Vidar-jentene fortsatte sin lange seiersrekke og vant for 20. gang på rad og 25. gang totalt. Avstanden ned til Tjalves unge lag ble til slutt på 57 sekunder.

Romerike vant både jente- og guttestafetten mens Lambertseter stakk av gårde med seieren i de unges miksstafett. Polish Runners vant miksklassen i de voksnes stafett.

BILDET: Jentestafetten omfatta fem lag, og tre av dem kom fra Romerike Friidrett. TRYKK PÅ BILDET FOR STOR UTGAVE!

Alle foto: Runar Gilberg

BULs vinnerlag stormer mot mål og tar en klar seier i herreklassen.

Vidar-jentene kunne juble for sin 20. strake seier. Fra venstre: Nasrin Amel, Ida Bergsløkken, Hilde Gudem, Adele Johannessen og Solfrid Braathen. Sjette jente på laget var Jessica Gunnarsson.

9,Lørenskog Skiklubb lag 4 LAG 4, 11:34

Erik Gramstad vant førsteetappen - for Mailand videregående skole der han jobber som vikar.

Tjalve mønstre et relativt ungt lag og sikra seg andreplassen, bak Vidar og foran BUL.

BULs trener Hassan Bouka var sterkt delaktig i at veteranlaget løp så bra og tok en klar seier - på dagens nest beste tid.

Adele Johannessen sender Solfrid Braathen ut i tet på den tøffe tredjeetappen som har en sugende stigning mot slutten.

Bølers juniorlag var alene i klassen, men kunne likevel glede seg over en flott opplevelse og seier på Fjellhamar.

Like ensomme i klassen var Romerike Runners i kvinner veteran, men i en stafett er det uansett noen å glede seg med.

BUL-gutta stilte fulltallig opp på seierspallen etter nok en triumf i Fjellhamarstafetten. Vinnertida var riktignok 32 sekunder svakere enn i fjor, men så var de da  heller ikke særlig pressa.

Gutte- og miksklassen i ungdomsstafetten telte 14 lag til sammen. Bøler stakk til tet fra start.

Til slutt var det Romerike Friidretts førstelag som kom først over brua inn mot målstreken.

Romerike Friidrett vant også jentenes stafett. Klubben stilte med hele seks lag i ungdomsstafetten, så tydeligvis gror det godt i løpsmiljøet blant de unge på Romerike. Det lover godt også for Fjellhamarstafettens framtid.