k-en til bruk paa kvalitetslop.jpgSpitsbergen Marathon er et Kondis kvalitetsløp som arrangeres av Svalbard Turn. Det er også verdens nordligste årlige maratonløp. I fjorårets arrangement var det 284 fullførende totalt på de tre distansene maraton, halvmaraton og 10 km.

Logo.png- I år håper vi på mange flere deltagere, sier Silje M Hagen hos Spitsbergen Marathon. - Allerede nå har vi 100 påmeldte, men bare 25 av disse er norske.

 

Vil du være med å promotere Spitsbergen Marathon?

Du får gratis start, gratis reise og gratis overnatting av arrangøren i samarbeid med løpets hovedsponsor Spitsbergen Travel.

- Vi ser etter helst en av hvert kjønn som er litt kjent gjennom sine løperprestasjoner - f.eks. gjennom omtale på Kondis, sier Silje M Hagen. Foreløpig er det ikke klart hvordan denne profileringen skal skje, men det er noe arrangøren vil diskutere med de to utvalgte. 

Løpet arrangeres 3. juni, og de som ønsker å være med på denne profileringen av "Verdens nordligste årlige maratonløp på fast grunn" må sende en liten tekst om seg selv og hvorfor de vil være med på dette - innen 15. januar til e-post: Kondis.no - Spitsbergen Marathon.
 

Montasje2.jpg


Video fra 2016-løpet: Produsert av Francisco Mattos, Shutterbird Production


Mer om 2017 løpet på: Løpets hjemmeside
Løpets facebookside

PÅMELDING 

2016: Tysk og polsk vinner i Spitsbergen Marathon
2014: Tøft løp i motvind da Semb og Falk vant Spitsbergen Marathon
 

Isbjoern_paa_hele_Svalbard
Dette skiltet er vel et av Svalbards mest fotograferte motiver (arrangørfoto).

Halvmaraton_Svalbardposten.jpg
Mektige omgivelser (foto: Svalbardposten).

Maratondeltagere 2014 (arrangørfoto).