Nesten 50 deltakere stilte til start på det første løpet i Grimstadvatnet rundt nå i ettermiddag. Mange unge løpere debuterte i dagens rundløp, og det spirer og gror innen friidretten i denne regionen av Møre og Romsdal. Hareid IL har nettopp fått seg ny friidrettsstadion. I Ulsteinvik planlegges det ny, stor fri-idrettshall under pådriver av Dimna IL.

Leif Sægrov (bildet) representerer Bodø IL, men har akkurat nå base hjemme på Vestnes. Sist lørdag vant han 10-km på Atlanten stadion i Kristiansund. På Hareid i dag vant Leif ganske klart etter at hans argeste konkurrent, Joar Moldskred, Hakkallestranda kondisjon pådro seg lårstrekk tidlig i løpet. Leif Sægrov vant Grimstadvatnet rundt på tiden 27.25 med Joar Moldskred på andre plass med tiden 29.00. På tredjeplass kom fjortenåringen Joakim Gustavsen Dimna IL med samme tid, også på 29.00.

I kvinneklassen var det, som så ofte før, Norunn Dimmen, Dimna IL som vant på tiden 33.47. På andre plass kom Aurora Midtflø, Hareid IL med tiden 34.58

Resultater Grimstadvatnet rundt (7,8km) 05.11.2011

Les mer om løpet i Vikebladet

Se også Sunnmørsposten  sin reportasje

Nesten 50 deltakere løp i dag Grimstadvatnet rundt. Det var så lyst og fint sommervær i dag at fotografen blingset på lysmåleren og bildet blei noe overeksponert.

Det er fornøyelig og god tradisjon at alle løperne blir ropt opp før start.

Leif Sægrov begynner å komme i høstform. Tøffere trening og noen
kg lettere gjør at slutt-tidene nå blir bedre.

Joakim Gustavsen, Dimna IL er bare 14 år, men blei i dag nr. 3 i
Grimstadvatnet rundt. Fra 1. løp i fjor til i dag har Joakim forbedret
tiden med 2 minutt og 31 sekund. Han vant heilt klart klassen sin i
dag etter at Ådne Andersen har dratt til Amerika

Norunn Dimmen, Dimna IL blei beste kvinne i løpet rundt Grimstad-
vatnet. Tida blei også bedre enn den har vært på lenge.

De tre beste i dagens løp. Fra venstre: tredjemann Joakim Gustavsen, bestemann Leif Sægrov og nummer to Joar