Ingressbilde: Johan Bugge inn til seier i herreklassen.     Foto: Henning Wiig.

Det siste løpet i Necon motbakkecup gikk øverst i Sirdalen til Hileknuten som strekker seg 1209 meter over havet. Nordsjørittet og Gjesdal IL som arrangerer løpet var tålig heldige med været i forhold til de siste år, og det var brukbar sikt på toppen av dette værutsatte fjellet.

Johan Bugge viste seg som den sterkeste herreløperen denne gangen etter at hjemmehåpet Torstein Tengsareid hadde dratt mye av løpet. May B Buer fra Gular IL vant med klar margin til sin klubbvennine Kirsten M Melkevik i kvinneklassen.

Det var allikevel de to toerne som ble totalvinnere i norgescupen. Torstein Tengsareid og Kirsten M Melkevik vant fortjent etter sterk løping i hele år.

Necon motbakkecup.

Hjemmeside m/bilder.

RESULTATER

Alle foto: Henning Wiig.

Torstein Tengsareid inn til 2.plass og han har vært på pallen i alle de seks løpene i norgescupen.

May Britt Buer fra Gular IL inn til klar seier i kvinneklassen.

Kirsten Maraton Melkevik inn til 2.plass og seier i totalcupen.

Jan Erik Grude som har ski som sin hovedidrett gjør et stekrt løp og kommer på 8.plass totalt. Jan Erik er
oppvokst et steinkast fra Tor Arne Hetlands barndomshjem på Helleland.

Sivert Wiig gjør et sterkt løp og kommer inn til 9.plass totalt og 2.plass i M17-19år.

Audun Laugaland med Tor Joar Ravndal på slep.

Kevin Ramsfjell inn til seier i gutter 13-14år.

Linn Ravndal inn til seier i jenter 13-14år.

Stian Ø Aavik inn til en sterk 3.plass og seier i M17-19.

Mari Folkevord inn  til seier i jenter 15-16år.

Åsmund Wiberg inn til seier i gutter 15-16år.