VIL DU VÆRE MED PÅ Å GJØRE EN FORSKJELL?
Bli med Team Raske Gutter på «100 i Korken» og bidra til Right to Play sitt viktige arbeide for utvikling av barn og unge i verdens mest vanskeligstilte områder. Vi har et mål om å donere 10.000 kroner til Right to Play og håper du vil hjelpe til med å nå målet, forteller Erlend Damon Stokke til kondis.no 
 
”100 i Korken” går ut på at vi tirsdag 21. oktober skal samle 100 personer (eller flere) til en felles intervalltrening (løping) i Korken (akebakken mellom Midtstuen og Frognerseteren), og hver enkelt deltager skal donere 100 kr til Right to Play.

Å løpe intervall passer for ALLE uansett nivå og alder, og du vil garantert få en treningsøkt du vil få utbytte av. Vi varmer opp sammen på en liten joggerunde, så kjører vi i gang 5 intervaller á 4 minutter med 2 minutters pauser. Det er valgfritt om du vil løpe med eller uten staver. For øyeblikket er det 64 påmeldte, avslutter  Stokke. 
 
Team Raske gutter byr på refleks til deltakerne og Baker Hansen har med seg brød og boller og lodder ut gavekort på bløtkake. Rode/Bjørn Dæhlie stiller med uttrekkspremier til noen heldige deltakere. Utlodning skjer direkte etter treningen.
 
right_to_play_640.png
 
100 kr kan enten overføres på forhånd til konto 1204.15.03929 (merk med navn) eller ta med 100 kroner kontant på arrangementsdagen. Det oppfordres til forhåndsbetaling på konto.
Om du skulle ønske å donere et høyere beløp er det også selvsagt mulig forteller Team Raske gutter.
 
LØPSINFO:
Dato: Tirsdag 21. oktober
Tid: Treningen starter kl 1900 med lett oppvarming
Varighet: Totalt ca 1 time
Forhåndsbetaling: Overføres til konto 1204.15.03929 - merk med navn
Kontant 100 kr: gis mellom kl. 18:30 og 19:00
Sted: Midtstuen T-bane stasjon
Det oppfordres til å reise kollektivt (T-bane til Midtstuen linje 1 mot Frognerseteren), men det er også parkeringsplass for biler ved Midtstuen Skole
 
100 i Korken på Facebook.
Right to Play hjemmeside.