Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Veien til målet

Veien til målet

Hva vil man med løpetreningen? Hva er målet? Vel... mange løper uten noe særlig bestemt mål i det hele tatt. Og det er topp! Da har man sikkert stor glede av løpingen i seg selv. Men veldig mange har klare og fastsatte mål som man ønsker å nå. Kondis vil i denne spalten følge noen utvalgte løpeglade mosjonister, som alle har konkrete mål de jobber mot.
 

norgestesten-carl-small.jpg

Carl Bugge Nicolaysen

Carl løp sitt første maratonløp i Valencia i 2022. Det var en fantastisk opplevelse. Allikevel sitter han igjen med en følelse av å ha noe uoppgjort i de spanske gatene. Han vil tilbake, og han vil nå sine mål. Carl har de siste årene brukt løping som verktøy i kampen mot spilleavhengighet og opplevd at det finnes mye terapi i strukturert løpetrening.

Se Carls innlegg

 

svein-v-nielsen-fredrik-naerland-300px.jpg

Svein Vatsvåg Nielsen

Da Svein som 33-åring så 107 kilo på vekta og fikk beskjed av legen sin om at kolesterolet var på feil vei, tok han tak. Vinteren 2019/2020, noen måneder før koronaen traff landet, begynte han å jogge. Nå drømmer han om å løpe halvmaraton raskere enn 1 time og 20 minutter i 2023.

Se Sveins innlegg

 

eric-ekholt-300px.jpg

Eric Ekholt

Eric fra Tananger i Rogaland er en trebarnsfar med et mål om å løpe Valencia halvmaraton på under 4 timer.

Jeg har et mål om å løpe Valencia Marathon i desember på under 4 timer! Jeg ønsker å klare dette med god margin, og løpe i en hastighet et sted mellom 5:20 og 5:30 i snitt per kilometer

Se Erics innlegg

 

gunnar-kaus-ingress-300px.jpg

Gunnar Kaus

Gunnar er en engasjert mosjonist som har gått fra å se på løping som et nødvendig onde for å holde seg til form, til å bli veldig opptatt av å se hvor god sin egen kropp kan bli. Han er sin egen konkurrent og det er kun seg selv han skal slå.

Jeg har i hovedsak tre mål for inneværende år (2022). Det er å komme seg under 37:30 på 10 kilometer, under 1:25 på halvmaraton og en topp 10-plassering i Sørdalskarusellen på Lillehammer

Se Gunnars innlegg

 

sami-maraton-300px.jpg

Benjamin Dokken

Benjamin er 30 år og bor i Hammerfest. Opprinnelig kommer han fra vestølandet, og er en blanding av sogning og bergenser. Hans hverdag innebærer en normal jobb som instrumentingeniør hos Vår Energi. 

Se Benjamins innlegg

 

anne-brit-strandset-300px.jpg

Anne-Brit Strandset

Anne-Brit er en 63 år gammel dame som "bestandig" har løpt. Hun har deltatt i utallige løp på 5, 10 og 21 kilometer. Hennes første helmaraton ble fNordmarka skogsmaraton i 2012.

Anne-Brit hadde et mål om å løpe maraton på under 4 timer i 2022. Det klarte hun da hun stilte opp i Zagreb maraton høsten 2022. Nå har hun peilet seg ut et nytt mål: Halvmaraton under 1:45 i en halvtøff løype under Oslo Maraton.

....innlegg fra Anne-Brit kommer