Bildet: DOBBEL GLEDE: Monika Kørra vant dobbelt hjemme i Løten lørdag. Først og fremst vant hun masse støtte for sin viktige sak, og så vant hun kvinneklassen i selve løpet på 19.59. (Foto: Irene Tollefsrud, Team Fønix)

Med 67 løpere på tid og ca. 100 trimmere uten tidtaking  i en tøff 5 km terrengløype i tilleggg til rundt 30 barn på 400 m, ble "The Family Run for a Cause" - løpet som absolutt har en en hensikt - en suksess for "The Monika Korra Foundation". Arrangemenetet hvor deltakelsen og støtten absolutt telte mest, holdt også høyt sportslig nivå. Ren-Engs Vegard Ølstad var bokstavelig talt rask med å støtte klubbvennina og vant på 18.34. Med det var USA-studenten henholdsvis 40 og 45 sekunder foran løtensingen Vegard Øie og klubbkamerat Einar Furulund.

​Monika holdt selv unna for sin klubbvenninne, Ida Meli Narbuvoll, da hun løp jublende over målstreken rett under 20 blank. Ida var 13 sekunder bak, mens Sofie Johansson tok 3. plassen 41 sekunder senere. Løpet gikk i en utfordrende løype i skogsterreng med flere tøffe bakker, men alle tok seg fint gjennom.

Dagen da "The Monika Kørra Foundation" kom hjem til Løten. (Foto: Irene Tollefsrud, Team Fønix)

- Den frivillige startkontigent innbrakte utrolige 22 400kr. Dette betyr utrolig mye for MKF og vårt arbeid. Alle midler vil bli brukt til å bekjempe vold og overgrep i Norge, kunne Monika fortelle etter årets arrangement og kan samtidig fortelle at hun og hennes nærmeste allerde er i gang med å planlegge neste års løp!

- Vi er kjempefornøyde med oppslutningen. Vi hadde håpet på 150 deltakere og hadde ikke drømt om slik økonomisk støtte. Vi fikk så mange positive tilbakemeldinger etter løpet og klar beskjed om at dette måtte bli en tradisjon. Jeg er så takknemmelig for all hjelp og støtte vi har fått i forbindelse med planlegging og gjennomføring av løpet. Naboer, venner og familie har stått på, avslutter en svært takknemlig og tøff ambassadør for en viktig sak: "We'll kill the silence, Monika!"

Forhåndsomtale: Løp mot vold og overgrep
Løpets facebookside
The Monika Kørra Foundation
Family Sportsclub Løten

Barnelop_start.jpgDe aller yngste løp en runde på banen. (Foto: Frøydis Kjøs, Family Sports Club)

Det var full fart fra start da nesten 70 løpere la i vei på 5 km. (Foto: Frøydis Kjøs, Family Sports Club)

Arild Dahl  stilte med sitt varemerke og "æljer" av gårde  side om side med Torunn Ølstad. Til venstre Ove Haugereid og til høyre Sofie Johansson. (Foto: Frøydis Kjøs, Family Sports Club)

De tre beste i herreklassen (fra v.): Einar Furulund (3), Vegard Ølstad (1) og Vegard Øie (2). (Foto: Frøydis Kjøs, Family Sports Club)

Total avslapping etter løpet eller kanskje mentale forberedelser før? Herlig bilde uansett! (Foto: Irene Tollefsrud, Team Fønix)