PRESSEMELDING:

Søndag 3. mai arrangeres Foreningen Schjongsløpene den 3. utgaven av Schjongs5er’n, i samarbeid med Dokument Partner, Bilia, G- Sport, Hytteplan og Heradsbygda Håndball. I fjor deltok det 512 barn og voksne.
 

Løpet består av en lettløpt 5 km på sti/asfalt og to barneløp på henholdsvis 600 og 1700 m. 5 km løpet har fartsholdere på 20, 25, 30 og 35 min og er kanskje det eneste 5 km løpet i Norge med fartsholdere.Halvveis i årets løp, ved Søndre Park, vil løperne blitt møtt av heiende russ og fengende musikk.

I målområdet har G- Sport salgstelt med mange gode tilbud. Når løperne kommer i mål vil de få servert et beger med oppkuttet frukt fra Bama. De 5 raskeste dame – og herreløperne vil få premie. I tillegge er det 40 fine uttrekkspremier. Løpsværet er spådd topp og vi er klare til innstas, så velkommen til løpet.

Aktuelle pekere:
Schjongs5ern hjemmeside
Påmelding til løpet
kondis.no sin reportasje ifjor.

Løpet er Kvalitetsløp og gir derfor Kondismedlemmer rabatt på startkontingenten.

HER er lista over alle Kvalitetsløp.

Ida_Marie_Dahl_IMG_4289.jpg
Ida Marie Dahl,  Ringerike Friidrettsklubb vant ifjor på 18:15 og satte løyperekord.  Foto: Trond Hansen

Tom_Erik_Lukkedal_IMG_4226.jpg
Tom Erik Lukkedal, Ringerike Friidrettsklubb går over mål som vinner av den andre Schjongs5ern med 15:41. Det var solid løyperekord i 2014.  I år skal han være tidtaker.  Foto: Trond Hansen

Nei_Til_Lisens_IMG_4206.jpg
Klar mening om Lisensen hadde disse deltakerne ..og flere til i Schjongsfemmern i fjor. Frode Klevstul hadde tatt initiativet til et "Nei Til Lisensløp" i det lisensfrieløpet.