Verdig avslutning på løpsåret i Bergen
Heidi Bjørndal (bildet) og Nancy Sommer delte førsteplassen i Jansens Jaktstart i dag, selv uten hjelp av sekundanter løp begge inn på 1.01.36. Kjetil Dyrvik hadde beste tid på 48.18 fulgt av Helge Vestrheim på 49.36.
Det var deltakerrekord i årets løp, totalt var det 22 løpere som tok en pause fra juleselskapene og trosset regnværet. Løypa startet på flat vei og gikk deretter på skogssti og vei oppover mot Sandviksfjellet og Fløien. Nedover var det fin vei, det ble dermed bra fart mot slutten. I år var det snø- og isfritt hele veien. Jaktstarten er en grei løsning som gjør at det ikke blir trengsel på de smaleste skogsveiene.

3 Johs Gjesdal 52.45

Olav Benjaminsen på vei opp bakkene til Sandviksbatteriet. Han endte på 4. plass med 53.31. Bak kommer Heidi Bjørndal som kom på delt 1.plass.

Ludvig Tennebekk, 57.10 og 9. plass

Knut Grove (54.07) og Hanne Liland (1.02.05).

Morten Hauso (1.04.59) og Arnt Ivar Høiberg (1.16.00)

Kjetil Dyrvik løper i mål i Fjellveien.

Helge Vestrheim ble nr. 2 med 49.36.

Arrangør Johs Gjesdal tok tredjeplassen med 52,45. Olav Benjaminsen til venstre.

Dag Haugland, 54.34.

Knut Grove, 54.07.

15 år gamle Heidi Bjørndal, O-løper fra arrangørklubben Varegg tok en delt førsteplass.

Nancy Sommer, også hun fra Varegg, løp sterkt på slutten og hentet inn det lille forspranget som Heidi Bjørndal hadde gjennom det meste av løpet.

Hanne Liland tok tredjeplassen med 1.02.05.

Helge Haugland løp på 1.04.20.

Arvid Berge løp på 1.13.44 og hadde jobb om veiviser for kondisreporteren, men sistnevnte ble umiddelbart hektet av når unnabakkene begynte.

Se også reportasje på sidene til IL Varegg.