Det var skuffende deltagelse med kun 14 mann og 1 kvinne på startstreken i torsdagens løp. Sistnevnte var Anne-Hege Lindquist, som dermed fikk sin første seier i Vintertrimmen!

I herreklassen manglet flere av de som har preget resultatlistene de siste årene. Jan Billy Aas tok teten helt fra start og ingen turde å følge i det tøffe åpningstempoet. Folloreporter Frode Monsen dro "hovedfeltet" med lovende Runar Lie og Ronny Kristiansen på hjul. Etter halvannen km måtte de to slippe og konsentrere seg om å sikre henholdsvis 3. og 4.plassen. Roger Holten løp inn til 5.plass, mens det var en spennende kamp om 6.plassen mellom Terje Haraldsen, Øistein Simensen og Jan Egil Kristiansen. Sistnevnte avsluttet meget sterkt og avgjorde duellen på det lettere partiet inn mot mål. Kristiansen senior var også meget godt fornøyd med tiden 22,39, kun noen små sekunder bak persen.

Synd at ikke flere lokale løpere benyttet anledningen til å teste formen i dette intime og koselige løpet. Forholdene var også meget bra med nesten helt bare veier. Takk til arrangøren - som vanlig gjorde de en prikkfri jobb, selv med løpsgeneral Kåre Våten fraværende på velfortjent vinterferie.