Willy+Westgaard+var+raskeste+l%F8per+foran+Christian+Westgaard+med+Steinar+Lien+p%E5+3.+plass.
Willy Westgaard var raskeste løper foran Christian Westgaard med Steinar Lien på 3. plass.
Både voksne og barn koste seg i nydelige omgivelser i Østre Greverud Idrettspark da OI arrangerte Klubbmesterskap i terrengløp i kveld. 33 deltagere på startstreken var stort sett det samme som i fjor. Årets løype ble lagt fra nordenden av grusbanen, ut mot (inn i for de som løp 1200m) den nye lysløypen for så å løpes tilbake igjen til gresset på nordsiden for avsluttende runde ovenfor grusbanen på nordsiden.

Dagens raskeste på 600m var Julie Vollum Bø foran Eivind Fålun. I langløypen var henholdsvis Willy Westgaard og Kristin Nymoen Paulsen raskest.

Christian Westgaard raskeste gutt
Christian Westgaard holdt unna for mer rutinerte Steinar Lien. Steinar Lien på sin side fikk tøff motstand av talentfulle Martin Mykland i 14-årsklassen.
Frode Monsen kapret 3. plass blant seniorene
Frode var egentlig ute på en rolig restitusjonstur etter hardtrening i helgen og var noe skeptisk til å konkurrere. Han stilte likevel opp i siste heat som han vant. Tiden holdt til 3.plass sammenlagt i seniorklassen. Willy Westgaard og Steinar Lien hadde bedre tider fra et tidligere heat. Steinar løp for øvrig to ganger og ledet siste heat helt til han ble passert av Frode i innspurten.
Nikolai Netskar vant 13-årsklassen
Nikolai og Espen- de to raskeste 13-åringene
Espen Lie Arnesen med kontroll på 2. plassen
Espen Lie Arnesen kapret andreplassen i 13-årsklassen foran Thomas Gifstad på 3. plass. Kristin Nymoen Paulsen var raskeste jente totalt, og vant selvsagt også 15-årsklassen.
Joakim Frøvik slet tungt i dag
Monika Olafsen imponerte i dag
Monika Olafsen viste at hun har holdt formen ved like siden terrengløpet i fjor. Med håndball og langrenn har hun klart å holde seg i god form selv om hun ikke drev med friidrett i fjor. Her løper hun fra Audun Hokholt som slet i årsdebuten.
Henning Amlien kapret 2. plass i G 14 år
Petter Berntsen i fint driv
Linn, Espen og Jan Fredrik
Julie Vollum Bø raskest blant de yngste
Eivind Fålun vant gutteklassen
Eivind Fålun spurter inn til seier i gutteklassen i kortløypen. Her skimtes Henrik Gifstad og Nora Byom Nilssen i bakgrunnen.