Svein+Arne+S%F8lvberg+%28t.h.%29+gratulerer+Bj%F8rn+Johannessen%2C+som+vant+%D8rsj%F8dilten+for+3.%E5ret+p%E5+rad.+S%F8lvberg+ble+nr+2+totalt+og+tok+sesongens+30.+klasseseier%21+%D8ystein+Olsen+knep+3.plassen.
Svein Arne Sølvberg (t.h.) gratulerer Bjørn Johannessen, som vant Ørsjødilten for 3.året på rad. Sølvberg ble nr 2 totalt og tok sesongens 30. klasseseier! Øystein Olsen knep 3.plassen.
Svein Arne Sølvberg, som nylig fylte 57 år, har i en årrekke vært en av landets beste løpere i sin klasse. Likevel har han vel knapt vært bedre enn i årets sesong, relativt sett. Kun 3 løpere har slått Svein Arne i innbyrdes oppgjør i år, og mange av tidene er i virkelig toppklasse.

Den aller beste prestasjonen er trolig kanonløpet fra Karlstad Stadslopp , der Sølvberg løp den kontrollmålte 10 kilometeren på 34,34. Omregnet etter WAVA-tabellen tilsvarer dette 29,16 - som er 13 sekunder bedre enn vinnertiden til Henrik Sandstad! Kun Tor Aanensen og Aage Odfjell har bokført bedre tider i M55-59 i de ti årene kondis har ført veteranstatistikk. Med dette løpet vil Sølvberg komme høyt opp på listen når årets veteranløper for 2005 skal kåres. Ironisk nok var det ingen klasseinndeling i dette løpet, så på resultatlistene fra Karlstad står Sølvberg for evig og alltid loggført med en ordinær 43.plass...

Sølvberg vant gull på 10.000m i veteran-NM på Askøy og sølv på den halve distansen, og 2 uker senere ble han dobbelt Nordisk mester på 10.000m og 10 km terrengløp i Sveum .

Enda sterkere var trolig innsatsen i det internasjonale etappeløpet Etape Bornholm , der veteranen fra Ski vant alle 5 løpene i den utvidete klasse 50-59 år.

I september ble det en ny mesterskapstittel, denne gang i NM i terrengløp lang løype på Jessheim.

Kondis.no gratulerer med en fantastisk sesong!

Alle løpene til Svein Arne Sølvberg og masse annet løpestoff kan du også se på Svein Arne sine hjemmesider.
Svein+Arne+S%F8lvberg+lett+i+steget+i+idylliske+omgivelser+p%E5+Jessheim%2C+p%E5+vei+mot+veteran-NM+tittel+i+terrengl%F8p+2005.
Svein Arne Sølvberg lett i steget i idylliske omgivelser på Jessheim, på vei mot veteran-NM tittel i terrengløp 2005.