Feltet som startet en snau time senere inneholdt åtte mann i klassene M55-M75
Tommy Torgersen
Foto%3A+Sven+Amundrud
Tommy løp rett i fra de andre i feltet og hadde fått mange meter allerede etter en runde.
Baktroppen
Lokalredaktøren dro baktroppen - så lenge det varte.....
Tommy med "gull og grønne skoger".
Tommy Torgersen var bra fornøyd med løpet sitt i varmen som endte på 33.14 - 38 sekunder foran toeren totalt, vinneren i M45 Kimmo Lampinen fra Finland.
Seierspallen i M45
Finske Kimmo Lampinen vant med 25 sekunder på Tom Roger Johansen, BFG Fana. Rolf Bakken, FIK Orion kan bare gratulere!
Seierspallen i M55
Øystein Syversen fra Oppstad IL hadde dagens tredje beste tid totalt og var suveren i klassen. Også sølvvinner Klaus Sjõblom, Finland og bronsemedaljør Hans Frogner, Veldre Friidrett løp meget jevnt og godt på Sveum. Hans debuterte forøvrig i Styrkeprøven i år - fem dager før terrengløpet i Brumunddal!
Super-Sølvberg
Svein Arne Sølvberg, Oppegård IL Friidrett med klar ledelse allerede etter en runde i det eldste 10000 m-feltet for menn. Vinneren i M60, svenske Pentti Harakka, følger nærmest ut fra start.
Ole Peter Bergaust og Bjørn Lauglo
Ole Peter Bergaust og Bjørn Lauglo slet i varmen. Her før sisterunden hvor Bjørn avgjorde spurten til sin fordel etter å ha ligget bak det meste av løpet.
Svein Arne Sølvberg, Bjørn Lauglo og Ole Peter Bergaust i medaljerekkefølge.