KM veteran ble i år arrangert på Halden Stadion. På damesiden fikk Mariann Stenbakk liten ,dvs. ingen, konkurranse på 3000m.
Det ble et mye større felt på herrenes 3000m hvor fem stykk stod på startstreken. To av disse var utenfor konkurranse. Nicolas Parmer, for ung, og Runar Gilberg, fra Oslo.
Bjørn Johannessen løp rett i tet etter start og ble der gjennom hele løpet. På plassene bak ble det mye jevnere. Runar Gilberg la seg bak i feltet etter start, men tok igjen løper etter løper og kom til slutt på andre plass.

3000m KM veteran

Mariann Stenbakk på 3000m for damer. (Foto: Rolf Bøhn)

Startfeltet for 3000m herrer, fra venstre Øystein Johansen, Nicolas Parmer, Ole Richard Holm-Olsen, Runar Gilberg og Bjørn Johannessen. (Foto: Rolf Bøhn)

Bjørn tok teten med Ole Richard, Øystein, Nicolas og Runar på plassene bak. (Foto: Rolf Bøhn)

Bjørn Johannessen i ensom majestet. (Foto: Rolf Bøhn)

Øystein Johansen og Runar Gilberg. (Foto: Rolf Bøhn)

Ole Richard Holm-Olsen. (Foto: Rolf Bøhn)

Nyheten om det sterke 3000m feltet på Halden Stadion nådde også hovedstaden. Runar Gilberg greide ikke å la den muligheten gå fra seg og måtte ta turen ned til Halden. (Foto: Rolf Bøhn)

Etter 3000m kom det forslag om å løpe 100m, og det måtte selvfølgelig alle gjøre selv om ikke alle var kledd for det. Fra venstre Runar Gilberg, Øystein Johansen, Rolf Bøhn, Ole Richard Holm-Olsen, Nicolas Parmer og Bjørn Johannessen. (Foto: Ottar Kvitnes)