Førsteårsjunior Silje nr 10 på langdistansen i Nordisk
Silje Ekroll Jahren fra Ullensaker O-lag (løper for Raumar O-lag) er førsteårs junior og kom overraskende med til nordisk mesterskap i orientering som arrangeres i Notodden og Porsgrunn denne helgen.
Hun forsvarte plassen sin med glans på åpningsdistansen...
(oppdatert søndag 29.mai)
Her+ser+vi+Silje+etter+et+glimrende+l%F8p+i+fjor%E5rets+10-mila+stafett+der+Raumar+O-lag+kom+p%E5+en+glimrende+3.plass+av+flere+hundre+lag+i+ungdomsstafetten
Her ser vi Silje etter et glimrende løp i fjorårets 10-mila stafett der Raumar O-lag kom på en glimrende 3.plass av flere hundre lag i ungdomsstafetten
17-åringen fra Nordkisa er altså inne i sitt første av fire juniorår, og på den tøffeste av alle distansene klarte hun en glimrende 10.plass (3.beste norske jente) selv med en del problemer underveis i løypa.

Silje fortsatte med 18.plass på fredagens sprintdistanse, og på Ullensakers hjemmeside kan vi lese at hun var skuffet etter løpet - noe hun ikke bør være.

På lørdagens mellomdistanse ble det 15.plass og søndag løp hun siste etappe på Norges 2.lag i stafetten som ble nr 7 etter at laget ble hektet av på andre etappe.

På Ullensaker O-lags hjemmeside kan du lese mer om NOC-løpene og om Silje spesielt:
LangdistansenHER
SprintdistansenHER
MellomdistansenHER

Alle resultatene finner du på mesterskapets hjemmeside: HER
Her+er+Silje+klar+for+%5C%22rampestart%5C%22+p%E5+sprintdistansen+i+Nordisk+mesterskap.++Det+blir+neppe+hennes+siste+rampestart+i+et+internasjonalt+mesterskap....
Her er Silje klar for \"rampestart\" på sprintdistansen i Nordisk mesterskap. Det blir neppe hennes siste rampestart i et internasjonalt mesterskap....