Petter+Skinstad%2C+s%F8nn+av+en+ikke+ukjent+langrennsl%F8per%2C+f%F8rer+an+i+hovedfeltet+ut+fra+start.++Vi+ser+bl.a.+Sindre+Buraas+Buraas+%28124%29+rett+bak+Petter+%28Foto%3AKjell+Vigestad%29
Petter Skinstad, sønn av en ikke ukjent langrennsløper, fører an i hovedfeltet ut fra start. Vi ser bl.a. Sindre Buraas Buraas (124) rett bak Petter (Foto:Kjell Vigestad)
Thomas+Stave+Gabrielsen%2C+Kristiansand+IF%2C+fikk+tidlig+luke+til+Sindre+og+de+andre+%28Foto%3AKjell+Vigestad%29
Thomas Stave Gabrielsen, Kristiansand IF, fikk tidlig luke til Sindre og de andre (Foto:Kjell Vigestad)
Sindre+Buraas%2C+Hurdal+IL%2C+l%E5+p%E5+en+klar+2.plass+hele+veien%2C+og+denne+gutten+er+bare+16+%E5r+%21++%28Foto%3AKjell+Vigestad%29
Sindre Buraas, Hurdal IL, lå på en klar 2.plass hele veien, og denne gutten er bare 16 år ! (Foto:Kjell Vigestad)
Petter+Northug%2C+Mosvig+IL%2C+ble+dobbelt+juniorverdensmester+p%E5+ski+sist+vinter.++I+terreng-NM+ble+det+bronse.++Her+ligger+han+etter+en+annen+skil%F8per%2C+Eirik+S%E6ves+fra+Gjerdrum%2C+som+l%F8per+for+Ullensaker%2FKisa+IL.+Eirik+kom+p%E5+7.pplass.+%28Foto%3AKjell+Vigestad%29
Petter Northug, Mosvig IL, ble dobbelt juniorverdensmester på ski sist vinter. I terreng-NM ble det bronse. Her ligger han etter en annen skiløper, Eirik Sæves fra Gjerdrum, som løper for Ullensaker/Kisa IL. Eirik kom på 7.pplass. (Foto:Kjell Vigestad)
Bj%F8rnar+Larsen+kom+p%E5+en+fin+4.plass+i+fjor%2C+og+siktet+nok+p%E5+en+tilsvarende+plassering+denne+gangen.+Det+ble+8.plass+p%E5+Haugesundl%F8peren%2C+men+bare+9+sekunder+etter+bronseplasssen.
Bjørnar Larsen kom på en fin 4.plass i fjor, og siktet nok på en tilsvarende plassering denne gangen. Det ble 8.plass på Haugesundløperen, men bare 9 sekunder etter bronseplasssen.
Eirik+Sagvold%2C+Str%F8mmen+IF%2C+ble+nr+12
Eirik Sagvold, Strømmen IF, ble nr 12
Nittedal+ILs+Hans+Christer+Holund+sto+p%E5+startlista+til+Ungdom+16%E5r%2C+men+flyttet+over+til+juniorklassen+-+hvor+han+fikk+9.plass.+++Akkurat+som+det+var+mange+o-l%F8pere+i+jentenes+juniorfelt+var+det+mange+skil%F8pere+i+guttas+juniorfelt.
Nittedal ILs Hans Christer Holund sto på startlista til Ungdom 16år, men flyttet over til juniorklassen - hvor han fikk 9.plass. Akkurat som det var mange o-løpere i jentenes juniorfelt var det mange skiløpere i guttas juniorfelt.
Steffen+Hauge%2C+Kristiansand+IF
Steffen Hauge, Kristiansand IF
Bj%F8rnar+Larsen+holder+4.plassen+en+dr%F8y+kilometer+f%F8r+m%E5lgang%2C+men+det+var+jevnt...og+bakerste+mann+av+disse+tre%2C+Eivind+Jenssen%2C+kapret+4.plassen+-+6+sekunder+foran+Bj%F8rnar+p%E5+8.plass.+
Bjørnar Larsen holder 4.plassen en drøy kilometer før målgang, men det var jevnt...og bakerste mann av disse tre, Eivind Jenssen, kapret 4.plassen - 6 sekunder foran Bjørnar på 8.plass.
Thomas+M%E6land+og+Simon+Dybdahl+l%F8per+begge+for+Haugesund%2C+og+passerte+etterhvert+klubbkamerat+Bj%F8rnar+Larsen+med+noen+sm%E5+sekunder.++Dermed+var+det+tre+Haugesundgutter+i+top+8.
Thomas Mæland og Simon Dybdahl løper begge for Haugesund, og passerte etterhvert klubbkamerat Bjørnar Larsen med noen små sekunder. Dermed var det tre Haugesundgutter i top 8.
Petter+Skinstad+fikk+smake+p%E5+%E5pningstempoet%2C+og+i+det+tette+feltet+falt+han+mange+plasser+ned+til+tross+for+at+han+er+under+minuttet+bak+medaljeplass+p%E5+de+6.5+kiloeterne.
Petter Skinstad fikk smake på åpningstempoet, og i det tette feltet falt han mange plasser ned til tross for at han er under minuttet bak medaljeplass på de 6.5 kiloeterne.
Sindre+f%E5r+smake+p%E5+kjendistilv%E6relsen+etter+den+fine+andreplassen.++Det+er+TV-Romerike+som+her+intervjuer+Hurdalsgutten.+%28Foto%3AOlav+Engen%29
Sindre får smake på kjendistilværelsen etter den fine andreplassen. Det er TV-Romerike som her intervjuer Hurdalsgutten. (Foto:Olav Engen)