Imponerende seier til Vegard Gjelsvik på 800 meter
Vi har sett det på bl.a. Stomperudkarusellen tidligere, senere i Ull/Kisa-drakt denne sesongen, og nå altså på Världsungdomsspelen i Göteborg; 14 år gamle Vegard Gjelsvik er et nytt spennende langdistansetalent på Romerike. Denne gangen vant han 800 meter, men i følge trener Hans Jørgen Borgen er han et enda større talent på lengre distanser.

Vegard vant bl.a.1500 meter i Tyrvinglekene i år etter en bra spurt (der også) på 4.37.89, men allerede i fjor som 13-åring løp han 1500 meter på 4.30.

På hjemmesiden til Ull/KIsa IL leser vi bl.a.:
Världsungdomsspelen er nordens største friidrettsstevne med over 7000 starter. En medalje her henger høyt. Ull/Kisa har ikke tidligere klart å ta medaljer* i dette stevnet. Stevnet arrangeres på årets EM-arene i friidrett - intet å utsette på konkurranseforholdene.
*I tillegg til Vegards gull ble det kulebronse til 15 år gamle Silje Disserud

Vegards tre år eldre klubbkamerat, Fredrik Fuglerud perset med tiden 2.02,53 på sin 800 meter i Världsungdomsspelen.

Se Ull/Kisa ILs hjemmeside: HER

Mer om VU på kondis.no hovedsiden: HER

Världsungdomsspelens hjemmeside: HER
Vegard+Gjelsvik+p%E5+pallens+%F8verste+trinn+p%E5+%E5rets+EM-arena%2C+med+svenskene+Calle+Stridh+og+Erik-Inge+p%E5+hver+side.%0D%0A%28foto%3A+Ull%2FKisa+ILs+hjemmeside%29
Vegard Gjelsvik på pallens øverste trinn på årets EM-arena, med svenskene Calle Stridh og Erik-Inge på hver side. (foto: Ull/Kisa ILs hjemmeside)