Maiken+sl%E5ss+med+Runa+Skrove+Falck+om+s%F8lv+p%E5+3000+meter%2C+en+kamp+Runa+s%E5vidt+vant....Her+er+det+en+halv+runde+igjen%2C+og+avstanden+var+omtrent+den+samme+i+m%E5l.
Maiken slåss med Runa Skrove Falck om sølv på 3000 meter, en kamp Runa såvidt vant....Her er det en halv runde igjen, og avstanden var omtrent den samme i mål.
To bronse ble til sølv og bronse for Majken
Lørenskog FIL har flere løpssterke jenter på gang, og den kanskje mest lovende av dem er 16 år gamle Maiken Caspersen Falla. I årets UM løp hun 800 meter på lørdag og 3000 meter på søndag.

På begge distanser var gullet mer eller mindre delt ut på forhånd til suverene Karoline Bjerkeli Grøvdal - som nettopp er hjemme fra junior-VM i Kina. Men... på 800 meter tråkket Karoline på en strek hun ikke skulle tråkket på, og dermed ble den flotte bronsen til Maiken omgjort til et enda flotetre sølv. Karolines tid var 2.14.34, snaue 3 sekunder fra gull og med solid margin bakover til de øvrige konkurrentene.

På 3000 meter fikk Karoline gullet sitt etter et suverent løp (vant med nesten ett minutt) som også sikret henne bestemannspremie for J16 i UM. Her var det en veldig jevn kamp om sølvet - som Maiken tapte med fattige 44 hundredeler, dermed bronse på den distansen på tiden 10.23.74.

Alle resultater på arrangørens hjemmeside: HER

Kondis.no bildereportasjer fra UM: HER
Tre+av+L%F8renskog+FILs+deltagere+i+UM.++Maiken+til+venstre%2C+hun+fikk+over+1000+poeng+etter+Tyrvingtabellen+p%E5+begge+sine+l%F8p.+I+midten+har+vi+Jonas+Hammer+som+med+6.05+p%E5+2000m+kom+p%E5+10.+plass%2C+men+likevel+til+over+1000+poeng+p%E5+tyrvingtabellen.+Her+var+niv%E5et+skyh%F8yt%2C+kanskje+den+sterkeste+klassen%5C%5C%F8velsen+i+hele+UM%2C+sier+Morten+Nordli+i+LFIL+i+en+mail+til+kondis.no.+Til+h%F8yre+har+vi+Ole+Vee+Haugen+som+fikk+stavbronse+i+G17.
Tre av Lørenskog FILs deltagere i UM. Maiken til venstre, hun fikk over 1000 poeng etter Tyrvingtabellen på begge sine løp. I midten har vi Jonas Hammer som med 6.05 på 2000m kom på 10. plass, men likevel til over 1000 poeng på tyrvingtabellen. Her var nivået skyhøyt, kanskje den sterkeste klassen\\øvelsen i hele UM, sier Morten Nordli i LFIL i en mail til kondis.no. Til høyre har vi Ole Vee Haugen som fikk stavbronse i G17.