Litt+lenger+bak+i+startfeltet+finner+vi+blant+annet+141+Kim+Steffen+Haugnes+og+127+Hans+J%F8rgen+Gusrud
Litt lenger bak i startfeltet finner vi blant annet 141 Kim Steffen Haugnes og 127 Hans Jørgen Gusrud
Helge+Holthe+fra+Gj%F8vik+er+ferdig+med+den+siste+motbakken%2C+og+p%E5+vei+til+2.plass+totalt.++I+bakgrunnen+ser+vi+det+idylliske+Langvannet+og+enda+lenger+bak+ser+vi+det+nye+sykehuset+som+bygges.
Helge Holthe fra Gjøvik er ferdig med den siste motbakken, og på vei til 2.plass totalt. I bakgrunnen ser vi det idylliske Langvannet og enda lenger bak ser vi det nye sykehuset som bygges.
Gjermund+S%F8rstad+har+vunnet+L%F8renskogl%F8pet+tidligere.+I+%E5r+m%E5tte+Vidarl%F8peren+n%F8ye+seg+med+tredjeplass+-+men+var+forn%F8yd+med+dagens+l%F8p.
Gjermund Sørstad har vunnet Lørenskogløpet tidligere. I år måtte Vidarløperen nøye seg med tredjeplass - men var fornøyd med dagens løp.
Her+kommer+en+annen+som+har+vunnet+L%F8renskogl%F8pet+tidligere.+Tommy+Torgersen+som+tidligere+l%F8p+for+arrang%F8rklubben+kom+rett+fra+HV-%F8velse+og+f%F8lte+seg+ikke+helt+i+slag.++Men..han+holdt+likevel+unna+for+Kristian+Monsen+i+kamp+om+%E5+v%E6re+beste+Romeriksl%F8per
Her kommer en annen som har vunnet Lørenskogløpet tidligere. Tommy Torgersen som tidligere løp for arrangørklubben kom rett fra HV-øvelse og følte seg ikke helt i slag. Men..han holdt likevel unna for Kristian Monsen i kamp om å være beste Romeriksløper
Etter+en+forsesong++med+skadeopphold+er+Kristian+Monsen+snart+tilbake+i+fjor%E5rsform.++Han+var+5.mann+totalt+med+bare+12+sekunder+fram+til+Tommy+Torgersen.
Etter en forsesong med skadeopphold er Kristian Monsen snart tilbake i fjorårsform. Han var 5.mann totalt med bare 12 sekunder fram til Tommy Torgersen.
Asbj%F8rn+Ellefsen+Persen+som+l%F8per+for+Hedmarksklubben+Orion+var+en+av+syv+l%F8pere+%286.plass%29+som+underskred+36+minutter+i+L%F8renskogl%F8pets+noe+bakkete+og+svingete+l%F8ype.
Asbjørn Ellefsen Persen som løper for Hedmarksklubben Orion var en av syv løpere (6.plass) som underskred 36 minutter i Lørenskogløpets noe bakkete og svingete løype.
Trond+Knapper+fra+Rustad+IL+vant+klassen+for+herrer+40-44+%E5r+p%E5+finfine+36.50%2C+10+sekunder+foran+B%F8lers+Hermann+Bruun.
Trond Knapper fra Rustad IL vant klassen for herrer 40-44 år på finfine 36.50, 10 sekunder foran Bølers Hermann Bruun.
Joakim+Skorge+var+nesten+hjemom+%28Fjellhamar%29+underveis+p%E5+sine+10+km.+Unggutten+som+l%F8per+for+SK+Vidar+ble+nr+8+i+menn+19-39+%E5r.
Joakim Skorge var nesten hjemom (Fjellhamar) underveis på sine 10 km. Unggutten som løper for SK Vidar ble nr 8 i menn 19-39 år.
Olav+Sveen%2C+Ready.+Vinneren+av+guttas+45-49+%E5rs-klasse+har+bra+driv+p%E5+toppen+av+den+siste+bakken%2C+og+hadde+over+et+minutts+margin+tilbake+til+Ole+Arne+Schlytter+p%E5+2.plass+i+klassen.
Olav Sveen, Ready. Vinneren av guttas 45-49 års-klasse har bra driv på toppen av den siste bakken, og hadde over et minutts margin tilbake til Ole Arne Schlytter på 2.plass i klassen.
Svein+Arne+S%F8lvberg%2C+Oppeg%E5rd+IL%2C+slo+Stovnerkameratenes+Bj%F8rn+Lauglo+med+et+dr%F8yt+minutt+da+han+sikret+klasseseier+i+Menn+55-59+%E5r.
Svein Arne Sølvberg, Oppegård IL, slo Stovnerkameratenes Bjørn Lauglo med et drøyt minutt da han sikret klasseseier i Menn 55-59 år.
Imponerende+l%F8ping+av+Kjell+Anders+Kraakmo+i+menn+60-64.++Han+slo+en+rask+l%F8pet+som+Harald+%D8deg%E5rd+med+1.20%2C+og+var+bare+17+sekunder+etter+S%F8lvberg+i+klasse+55-59+%E5r.
Imponerende løping av Kjell Anders Kraakmo i menn 60-64. Han slo en rask løpet som Harald Ødegård med 1.20, og var bare 17 sekunder etter Sølvberg i klasse 55-59 år.
Ull+Kisa+ILs+Marianne+Opsahl+ble+distansert+med+n%F8yaktig+3+minutter+av+vinneren+Hanne+Bolstad.++Marianne+var+sliten+etter+mye+jobb+og+klargj%F8ring+i+nytt+hus%2C+og+er+heller+ikke+forn%F8yd+med+resultatet+av+en+kneoperasjon+tidligere+i+%E5r.
Ull Kisa ILs Marianne Opsahl ble distansert med nøyaktig 3 minutter av vinneren Hanne Bolstad. Marianne var sliten etter mye jobb og klargjøring i nytt hus, og er heller ikke fornøyd med resultatet av en kneoperasjon tidligere i år.
Bj%F8rn+Arnesen+m%E5tte+se+seg+kraftig+sl%E5tt+av+Vemund+Wemundstad+i+herrenes+65-69+%E5rs-klasse.+men+l%F8per+her+inn+mot+2.plass+i+klassen.
Bjørn Arnesen måtte se seg kraftig slått av Vemund Wemundstad i herrenes 65-69 års-klasse. men løper her inn mot 2.plass i klassen.
Eva+Carlsen+l%F8per+i+klasse+65-69+%E5r%2C+og+holder+fortsatt+en+fart+s%E5vidt+over+5+min%2Fkm+i+en+kupert+10-km+l%F8ype....
Eva Carlsen løper i klasse 65-69 år, og holder fortsatt en fart såvidt over 5 min/km i en kupert 10-km løype....
Anne+Kvam+f%E5r+sin+premie+for+klasseseier+i+kvinner+60-64+%E5r
Anne Kvam får sin premie for klasseseier i kvinner 60-64 år