Stine+Wolhaug+brukte+bare+ett+sekund+mer+enn+Kristoffer+som+vant+tilsvarende+gutteklasse%2C+og+var+hele+14+sekunder+foran+neste+jente+i+10-12+%E5rs+klassen.
Stine Wolhaug brukte bare ett sekund mer enn Kristoffer som vant tilsvarende gutteklasse, og var hele 14 sekunder foran neste jente i 10-12 års klassen.
S%E5+str%F8mmet+l%F8perne+p%E5....++Det+var+i+alt+95+l%F8pere+med+i+Ung-karusellen+%2810-16+%E5r%29
Så strømmet løperne på.... Det var i alt 95 løpere med i Ung-karusellen (10-16 år)
Gaute+Messel+Nafstad+og+Sivert+D%E6hlie+p%E5+vei+inn+Maratonporten+-+til+3.+og+4.plass+i+Gutter+13-14+%E5r.
Gaute Messel Nafstad og Sivert Dæhlie på vei inn Maratonporten - til 3. og 4.plass i Gutter 13-14 år.
Sofie+Myklebust+og+Simen+Kristensen%2C+begge+fra+Nittedal
Sofie Myklebust og Simen Kristensen, begge fra Nittedal
Michael+L%F8land+p%E5+vei+opp+bakken+mot+stadion%2C+p%E5+vei+til+ny+l%F8yperekord+i+600+meteresl%F8ypa+og+selvsagt+seier+i+Gutter+15-16+%E5r.++Tiden+ble+1.44.
Michael Løland på vei opp bakken mot stadion, på vei til ny løyperekord i 600 meteresløypa og selvsagt seier i Gutter 15-16 år. Tiden ble 1.44.
Nittedalgutten+H%E5kon+Nordtorp+jages+av+Ullensakers+Jonathan+Joo.++Jonathan+hadde+disponert+kreftene+bra+og+slo+H%E5kon+med+8+sekunder.+Med+tiden+1.46+var+han+bare+2+sekunder+bak+Michael+som+vant.
Nittedalgutten Håkon Nordtorp jages av Ullensakers Jonathan Joo. Jonathan hadde disponert kreftene bra og slo Håkon med 8 sekunder. Med tiden 1.46 var han bare 2 sekunder bak Michael som vant.
Cecilie+Bjerkeli+fra+%C5sen+IL+og+Annelene+Jeppedal+fra+Hurdal.
Cecilie Bjerkeli fra Åsen IL og Annelene Jeppedal fra Hurdal.
Lina+Rognstad+fra+Eidsvoll+Turn+er+her+i+ferd+med+%E5+passere+Annelene+-+og+inn+mot+m%E5l+l%F8p+hun+ogs%E5+forbi+Cecilie+slik+at+det+ble+seier+i+Jenter+15-16+%E5r.
Lina Rognstad fra Eidsvoll Turn er her i ferd med å passere Annelene - og inn mot mål løp hun også forbi Cecilie slik at det ble seier i Jenter 15-16 år.
...og+her+kommer+Helene%2C+Hilde+og+Marthe+-+som+har+litt+bedre+tid+og+ogs%E5+ser+ut+til+%E5+trives+i+hverandres+selskap.
...og her kommer Helene, Hilde og Marthe - som har litt bedre tid og også ser ut til å trives i hverandres selskap.