Eirik+-+som+vant+denne+l%F8ypa+i+fjor+-+m%E5+nok+bare+innse+at+han+ikke+vil+ta+igjen+Sindre.++Tr%F8sten+f%E5r+v%E6re+at+%E5rets+junior-VM-medaljist+fortsatt+er+en+sterkere+skil%F8per
Eirik - som vant denne løypa i fjor - må nok bare innse at han ikke vil ta igjen Sindre. Trøsten får være at årets junior-VM-medaljist fortsatt er en sterkere skiløper
Ull%2FKisas+Tommy+Torgersen+var+den+eneste+veteranl%F8peren+som+hevdet+seg+mot+de+aller+beste+unggutta.+Her+l%F8per+han+ved+siden+av+Gulbrand+Julius+Aas.+De+var+bare+noen+sm%E5+sekunder+bak+Sindre+og+Eirik%2C+og+som+vi+ser+er+det+heller+ikke+langt+bakover+til+Joakim+Aardal+og+Gudbrand+Rognstad.++Alle+disse+l%F8p+raskere+enn+fjor%E5rets+vinnertid+%28S%E6ves+4.32%29.
Ull/Kisas Tommy Torgersen var den eneste veteranløperen som hevdet seg mot de aller beste unggutta. Her løper han ved siden av Gulbrand Julius Aas. De var bare noen små sekunder bak Sindre og Eirik, og som vi ser er det heller ikke langt bakover til Joakim Aardal og Gudbrand Rognstad. Alle disse løp raskere enn fjorårets vinnertid (Sæves 4.32).
Gjerdrumsgutten+Joakim+Aardal+er+en+rask+kar+som+heller+ikke+er+redd+for+%E5+pr%F8ve+seg+p%E5+lange+distanser.++Da+han+l%F8p+i+m%E5l+p%E5+Jessheim+Vintermaraton+i+2005+var+han+den+yngste+nordmann+som+noengang+hadde+kvalifisert+til+statuetter+for+%E5+ha+fullf%F8rt+5+norske+maratonl%F8p+i+samme+sesong.++
Gjerdrumsgutten Joakim Aardal er en rask kar som heller ikke er redd for å prøve seg på lange distanser. Da han løp i mål på Jessheim Vintermaraton i 2005 var han den yngste nordmann som noengang hadde kvalifisert til statuetter for å ha fullført 5 norske maratonløp i samme sesong.
Bare+15+%E5r+gamle+Thomas+Roth+er+nok+en+lovende+l%F8per+fra+arrang%F8rklubben+Ull%2FKisa+IL.++Tiden+4.41+holdt+til+10.+beste+tid+totalt.
Bare 15 år gamle Thomas Roth er nok en lovende løper fra arrangørklubben Ull/Kisa IL. Tiden 4.41 holdt til 10. beste tid totalt.
%D8yvind+Gismervik+fra+Ullesaker+skiklubb+fightet+hardt+for+%E5+holde+Sondre+Skogsholm+fra+Gjerdrum+IL+bak+seg+-+og+klarte+det.
Øyvind Gismervik fra Ullesaker skiklubb fightet hardt for å holde Sondre Skogsholm fra Gjerdrum IL bak seg - og klarte det.
Tre+mann+som+alle+kjemper+i+Menn+35-39+%E5r.+Bj%F8rn+Myra%2C+Steinar+Kilde+og+Dag+Indredavik.++Kilde+vant+tvekampen+og+fikk+8.plass+i+klassen.
Tre mann som alle kjemper i Menn 35-39 år. Bjørn Myra, Steinar Kilde og Dag Indredavik. Kilde vant tvekampen og fikk 8.plass i klassen.
Hans+J%F8rgen+Borgen%2C+Ullensaker%2FKisa-treneren+med+de+mange+gode+elevene....
Hans Jørgen Borgen, Ullensaker/Kisa-treneren med de mange gode elevene....
Bernt+Hoel+i+Hurdals+bl%E5+og+gule+drakt+er+her+i+ferd+med+%E5+passere+Knut+Johan+Holter.+Bakfra+kommer+imidlertid+Ottar+Moum+Larsen+i+enda+st%F8rre+fart%2C+og+en+sterk+avslutning+ga+han+2.plass+i+M40-44.++Bernt+ble+nr+4+i+samme+klasse+mens+Knut+Johan+ble+nr+2+i+M45-49.
Bernt Hoel i Hurdals blå og gule drakt er her i ferd med å passere Knut Johan Holter. Bakfra kommer imidlertid Ottar Moum Larsen i enda større fart, og en sterk avslutning ga han 2.plass i M40-44. Bernt ble nr 4 i samme klasse mens Knut Johan ble nr 2 i M45-49.
Motbakken+opp+mot+stadion+g%E5r+som+en+lek+for+Olaf+Syvertsen.
Motbakken opp mot stadion går som en lek for Olaf Syvertsen.
Olav+Sveen+fra+Ready+sto+for+en+av+dagens+desidert+beste+prestasjoner.+Med+tiden+4.35+ble+det+9.plass+totalt+p%E5+vinneren+av+klasse+50-54%2C+10+sekunder+foran+Ole+Johan+Garli+som+vi+trodde+var+usl%E5elig+i+sin+klasse+i+UKI-karusellen.
Olav Sveen fra Ready sto for en av dagens desidert beste prestasjoner. Med tiden 4.35 ble det 9.plass totalt på vinneren av klasse 50-54, 10 sekunder foran Ole Johan Garli som vi trodde var uslåelig i sin klasse i UKI-karusellen.
Jan-Erik+Rybr%E5ten+er+en+av+mange+veteraner+som+har+meldt+overgang+til+Ullensaker%2FKisa+IL+i+%E5r.+54-%E5ringen+fra+Br%E5rud+ble+nummer+fire+i+menn+50-54+%E5r.
Jan-Erik Rybråten er en av mange veteraner som har meldt overgang til Ullensaker/Kisa IL i år. 54-åringen fra Brårud ble nummer fire i menn 50-54 år.
Jan+Stensland+har+lagt+seg+foran+H%E5kon+Nyg%E5rd+de+f%F8rste+500+meterne%2C+men+H%E5kon+ble+litt+for+sterk+p%E5+slutten
Jan Stensland har lagt seg foran Håkon Nygård de første 500 meterne, men Håkon ble litt for sterk på slutten
Ole-Johan+Garli+p%E5+vei+til+en+for+han+sjelden+2.plass+i+klassen.++Uansett+et+veldig+godt+l%F8p+%21
Ole-Johan Garli på vei til en for han sjelden 2.plass i klassen. Uansett et veldig godt løp !
Ull%2FKisas+friidrettsleder+Erik+Gustavson+var+forn%F8yd+med+v%E6ret%2C+arrangementet+og+med+egen+tid.++Han+vant+klasse+45-49+%E5r+p%E5+10.beste+tid+totalt.
Ull/Kisas friidrettsleder Erik Gustavson var fornøyd med været, arrangementet og med egen tid. Han vant klasse 45-49 år på 10.beste tid totalt.
Vi+har+ikke+sett+denne+karen+p%E5+Vinterkarusellen+sist+vinter.++Forklaringa+var+at+han+har+slitt+med+vonde+l%E5r%2C+men+n%E5+g%E5r+det+bedre+igjen+selv+om+han+har+mistet+mye+trening.++Uansett+vant+han+klssen+sin%2C+menn+55-59+%E5r.
Vi har ikke sett denne karen på Vinterkarusellen sist vinter. Forklaringa var at han har slitt med vonde lår, men nå går det bedre igjen selv om han har mistet mye trening. Uansett vant han klssen sin, menn 55-59 år.
Kjendisene+i+feltet%3A+Sindre+har+markert+seg+mest+p%E5+l%F8p+mens+Eirik+har+markert+seg+i+skisporet.+Begge+er+uansett+sv%E6rt+gode+ogs%E5+i+den+andre+disiplinen.++For+Sindre+dreier+mye+seg+n%E5+om+%E5+kvalifisere+til+junior-EM+p%E5+5000+meter%2C+mens+Eirik+skal+pr%F8ve+%E5+gj%F8re+overgangen+til+seniorklassen+p%E5+ski+s%E5+godt+at+han+fortsatt+kan+hevde+seg+blant+de+beste.
Kjendisene i feltet: Sindre har markert seg mest på løp mens Eirik har markert seg i skisporet. Begge er uansett svært gode også i den andre disiplinen. For Sindre dreier mye seg nå om å kvalifisere til junior-EM på 5000 meter, mens Eirik skal prøve å gjøre overgangen til seniorklassen på ski så godt at han fortsatt kan hevde seg blant de beste.
Da+er+det+p%E5+tide+%E5+tenke+p%E5+hjemreise........
Da er det på tide å tenke på hjemreise........