Se også omfattende omtale på Ull/KIsa ILs hjemmeside

Se mer på kondis.no hovedsiden

800 meter for klassene 15-16 år inngår som oppvarmingsløp under selveste Bislett Games. Hele fire av deltagerne i kveld kom fra Ull/Kisa IL og alle fire perset.
Sina Sandholt og Silje Gundersern ble nr 4 og 8 i jenteklassen, Silje mindre enn 2 sekunder fra seier. Vegard Gjelsvik og Thomas Roth ble nr 3 og 4, Vegard bare 38 hundredeler fra seier.

Det er ikke utenkelig at trener Hans Jørgen Borgen smiler fra øre til øre hele helgen i gjennom, selv om det er mange andre Ull/KIsa utøvere i sving på Tyrvinglekene denne helgen. Denne 800-meteren på Bislett inngår som en del av Tyrvinglekene.

Sina startet sesongen med en pers på ca 2.30, hadde 2.21 før i dag og fikk imponerende 2.18.48 på Bislett etter en bra avslutning. Silje er ny på friidrettsbanen i år, løp nylig på 2.24 og perset med 2.21.57 på Bislett.

Vegard hadde pers og årsbeste fra et stevne på Jessheim nylig med 1.58.8. I dag var han veldig nær seier i gutteklassen da han spurtet inn til 1.56.99, 38 hundredeler etter vinneren. Klubbkameraten Thomas er en fersking på friidrettsbanen, løp på 1.59.6 på Jessheim og perset med 1.58.21 og 4.plass i kveld.

I tillegg til disse løp Nittedal ILs Njord Erlend Wiker inn til 6.plass i guttefeltet med tiden 2.01.62.
Halve+oppl%F8pssiden+igjen+for+jentene%2C+og+Sina+henger+veldig+bra+med.+Hun+kom+noen+ynkelige+hundredeler+bak+pallen...+%28Foto%3A+Bj%F8rn+Johannessen%29
Halve oppløpssiden igjen for jentene, og Sina henger veldig bra med. Hun kom noen ynkelige hundredeler bak pallen... (Foto: Bjørn Johannessen)