SE OGSÅ REPORTASJE PÅ HOVEDSIDEN

Se også ny stor reportasje på hovedsiden, med bilder fra årets løp.

Sølv-Sindre
Vi har skrevet om sølv-Sindre fem ganger tidligere i forbindelse med terreng-NM. Han fikk sølv i terreng-NM kort og lang løype både i 2005 og 2006, historien gjentok seg i år.

I dagens NM-løype over 6 km i Rindal ble det altså Sindres 6.sølv av 6 mulige. Et bra løp, men Sondre Norstad Moen ble nok en gang for sterk (bildet er fra fjorårets lang-NM).

Sondre var da også på forhånd klar favoritt til gullet, men Sindre viste igjen at han er å regne med når det er terrengløp. Skal vi tippe at han er sugen etter å vinne et av terreng-gullene neste år i hans siste sesong i juniorklassen?

Kristian Monsen fra Ullensaker/Kisa IL løp inn til en absoutt godkjent 22.plass (62 deltagere) på seniorenes 10 km. Med tiden 33.16 var han 3.04 etter gullvinner Urige Buta, men bare 1.59 etter bronsevinner Rune Fenne.

Bronse til til Ole Fredrik Mørck og Ole Johan Garli
Ole Fredrik Mørck og Trygve Stanger ble henholdsvis 38 og 45 i seniorklassen med tidene 35.42 og 36.39, men i aldersklassen 45-49 år ble det bronseplass og 6 plass på Ull/Kisa-guttene. Nok en Ull/Kisa-løper, Ole Johan Garli, løp inn til bronse på 6-kilometer i Menn 50-54 år

Henrik Bakke nummer fire
Den siste av Romeriksløperne finner vi i UM for Gutter 15 år. Der løp Henrik Bakke fra IL Driv inn til en fin 4.plass på 4 km med tiden 14.07, bare 31 sekunder fra gull og 15 sekunder fra bronse. Henrik har jo løpt svært bra i mange motbakkeløp i år, så kan hadde sikkert foretrukket en tøffere løype i Rindal.

5 Tor Håkon Skogstad Lundamo IL 0 14:26 00:50
Dette+bildet+tatt+av+Henrik+Bakkes+far+er+fra+starten+foran+%E5rets+motbakke-NM+%28Saudehornet+Opp%29+der+15+%E5r+gamle+Henrik+vant+klasse+16-17+%E5r+%28ikke+NM-klasse%29.
Dette bildet tatt av Henrik Bakkes far er fra starten foran årets motbakke-NM (Saudehornet Opp) der 15 år gamle Henrik vant klasse 16-17 år (ikke NM-klasse).