Kungen og 4 ungdommer fra Raumar o--lag
Førstelaget til Raumar O-lag med Magne Haga, Anniken Gjerde Alnæs, Line Maria Haugen Mellby og Eskil Kinneberg løp inn til en glimrende 3.plass under ungdomsstafetten i 10 Mila. Selveste kong Carl Gustav sto for premieutdelingen. På bildet ser vi ham klappe for den gode plasseringen til Raumar!
Oppslag+p%E5+opn.no+med+bilde+av+Raumarungommene+i+de+nye+klubbdraktene..+
Oppslag på opn.no med bilde av Raumarungommene i de nye klubbdraktene..

Les mer om 10-mila:
kondis.no
raumar.net
opn.no

Alle resultatene

Enorm bredde i Raumars ungdomsgruppe
Det er ikke noe nytt at Raumar har mange gode ungdomsløpere i orientering, og spesielt lokalklubbene i Gjerdrum og delvis Ullensaker har mange svært gode løpere. I årets 10-mila stilte klubben med 5 lag (minimum èn jente på laget), og disse fikk plasseringene 3, 22, 64, 65 og 239 av 349 lag totalt. Beste lokale ikke-Raumarlag var Østmarka OK på 132.plass.

Klubbrekord for Raumars herrelag
Raumars herrelag (1.laget) løp inn til 74.plass (347 lag totalt) i den knallharde herrestafetten, hvor absolutt alt som er av verdenselite stiller opp. En stor majoritet av de beste løperne fra ikke nordiske land løper 10-mila for en nordisk klubb. Plasseringen er klubbrekord for Raumar O-lag, og en stor del av laget består av unge juniorløpere - blant annet tre av gutta (se bilde nedenfor) aom løp Raumar inn til pallplass i ungdomsstafetten i 2004.
Fighten med Østmarka OK ble det ikke noe av. Normalt ville de vært for sterke for det unge Raumar-laget, men Østmarka ble disket på nest siste etappe. Etter 8 etapper lå de på 53.plass, 22 minutter foran Raumar på 96.plass - men det gjelder å holde seg inne i stafetten hele veien. Det gjorde herrene, og etter en glimrende etappe av Marius Vegheim på siste etappe ble det altså 74.plass og ny klubbrekord. Top 50 er et selvsagt mål neste år !

Raumars 1.lag for damer løp inn til 95.plass av 353 lag, også det beste lag fra Romerike.
Forrige+gang+Raumar+O-lag+hadde+et+lag+p%E5+pallen+i+10-milas+ungdomsstafett+var+i+2004+%28for%F8vrig+med+undertegnede+som+reiseleder%29.+P%E5+bildet+ser+vi+Marius+Vegheim%2C+som+i+%E5r+l%F8p+siste+etappe+p%E5+seniorlaget+og+som+er+en+av+norges+beste+juniorer+p%E5+ski.+Videre+ser+vi+Eirik+Rustad+som+hevder+seg+veldig+godt+i+junioreliten+i+orientering%2C+som+har+hevdet+seg+bra+i+Vinterkarusellen+p%E5+Romerike+og+og+som+l%F8p+1.etappe+p%E5+herrelaget+i+10-mila+i+%E5r.+Neste+l%F8per+er+Silje+Ekroll+Jahren%2C+juniorlandslagsl%F8per+og+VM-deltager+i+fjor.+Lengst+til+h%F8yre+har+vi+Eirik+Kamstrup+Hovind+som+ogs%E5+er+en+av+norges+beste+juniorl%F8pere+i+orientering.+Det+skal+bli+spennende+%E5+se+om+%E5rets+pall+blir+like+god+om+4+%E5r.
Forrige gang Raumar O-lag hadde et lag på pallen i 10-milas ungdomsstafett var i 2004 (forøvrig med undertegnede som reiseleder). På bildet ser vi Marius Vegheim, som i år løp siste etappe på seniorlaget og som er en av norges beste juniorer på ski. Videre ser vi Eirik Rustad som hevder seg veldig godt i junioreliten i orientering, som har hevdet seg bra i Vinterkarusellen på Romerike og og som løp 1.etappe på herrelaget i 10-mila i år. Neste løper er Silje Ekroll Jahren, juniorlandslagsløper og VM-deltager i fjor. Lengst til høyre har vi Eirik Kamstrup Hovind som også er en av norges beste juniorløpere i orientering. Det skal bli spennende å se om årets pall blir like god om 4 år.