Her+intervjuer+Bj%F8rnstad+totalvinner+Sindre+Buraas+under+premieutdelinga.
Her intervjuer Bjørnstad totalvinner Sindre Buraas under premieutdelinga.
Kristina+og+Sindre+har+f%E5tt+hvert+sitt+trofe+som+vinnere+av+historiens+f%F8rste+%C5nesk%F8l+Opp.+L%F8yperekordene+deres+p%E5+30.27+og+22.50+kan+vise+seg+%E5+bli+t%F8ffe+%E5+matche+senere+-+siden+det+var+sv%E6rt+gode+l%F8psforhold+i+%E5r.
Kristina og Sindre har fått hvert sitt trofe som vinnere av historiens første Åneskøl Opp. Løyperekordene deres på 30.27 og 22.50 kan vise seg å bli tøffe å matche senere - siden det var svært gode løpsforhold i år.
Petter+Soleng+Skinstad+er+b%E5de+en+god+skiloper+og+en+god+l%F8per.+Vidarl%F8peren+var+nok+lenger+bak+Sindre+enn+vi+hadde+forventet%2C+men+han+kom+p%E5+tredjeplass+i+M18-20+og+7.plass+totalt+med+tiden+25.20.
Petter Soleng Skinstad er både en god skiloper og en god løper. Vidarløperen var nok lenger bak Sindre enn vi hadde forventet, men han kom på tredjeplass i M18-20 og 7.plass totalt med tiden 25.20.
Torill+Skoglund+bor+p%E5+Grorud+i+Oslo%2C+men+l%F8p+for+%D8stre+Toten+denne+gangen+-+tidligere+totning+som+hun+er.+Her+er+hun+framme+for+%E5+hente+sin+premie.
Torill Skoglund bor på Grorud i Oslo, men løp for Østre Toten denne gangen - tidligere totning som hun er. Her er hun framme for å hente sin premie.
Jonas+Bakke%2C+lillebror+til+Henrik+pg+l%F8pets+klart+yngste+deltager+%28i+konkurranseklassene%29%2C+f%E5r+her+sin+premie+med+stolte+foreldre+i+bakgrunnen.
Jonas Bakke, lillebror til Henrik pg løpets klart yngste deltager (i konkurranseklassene), får her sin premie med stolte foreldre i bakgrunnen.
Her+er+det+storebror+Henrik+som+f%E5r+sin+premie+for+seier+i+klasse+16-17+%E5r.+Enda+mer+imponerende+var+hans+tredjeplass+totalt.
Her er det storebror Henrik som får sin premie for seier i klasse 16-17 år. Enda mer imponerende var hans tredjeplass totalt.
H%E5kon+Ramstad+fra+Gj%F8vik+Skiklubb+l%F8per+ogs%E5+i+16-17+%E5rsklassen%2C+og+var+bare+52+sekunder+etter+Henrik+p%E5+toppen.+Han+kom+p%E5+en+flott+6.plass+totalt.
Håkon Ramstad fra Gjøvik Skiklubb løper også i 16-17 årsklassen, og var bare 52 sekunder etter Henrik på toppen. Han kom på en flott 6.plass totalt.
Rune+Morten+Johansen%2C+lokal+syklist+som+syklet+ritt+dagen+f%F8r%2C+tok+%C5nesk%F8l+Opp+som+en+fin+avveksling.+God+til+%E5+l%F8pe+er+han+ogs%E5%2C+det+ble+tredjeplass+i+M21-39+og+9.plass+totalt.
Rune Morten Johansen, lokal syklist som syklet ritt dagen før, tok Åneskøl Opp som en fin avveksling. God til å løpe er han også, det ble tredjeplass i M21-39 og 9.plass totalt.
Hurdalspolitiker+og+skil%F8per+Olaf+Knai+f%E5r+her+premie+av+arrang%F8rklubbens+Nina+Svendby.+Olaf+ble+nummer+2+i+M50-59+%E5r%2C+sl%E5tt+med+to+sekunder+av+%C5smund+Bj%F8rnstad+fra+Lillestr%F8m.
Hurdalspolitiker og skiløper Olaf Knai får her premie av arrangørklubbens Nina Svendby. Olaf ble nummer 2 i M50-59 år, slått med to sekunder av Åsmund Bjørnstad fra Lillestrøm.
Bj%F8rn+Mol%F8kken+har+herjet+med+konkurrentene+b%E5de+i+skirenn+og+terrengl%F8p+i+mangfoldige+%E5r.+Etter+at+han+flyttet+fra+Fenstad+for+noen+%E5r+siden+ble+det+mindre+konkurranser+en+periode%2C+men+n%E5+er+han+p%E5+vei+til+usl%E5elig+form+i+aldersklassen+igjen.+S%E5vidt+over+30+minutter+p%E5+en+l%F8per+65%E5r%2B+er+imponerende%2C+bare+pr%F8v+igjen+om+50+%E5r+du+Henrik+Bakke.
Bjørn Moløkken har herjet med konkurrentene både i skirenn og terrengløp i mangfoldige år. Etter at han flyttet fra Fenstad for noen år siden ble det mindre konkurranser en periode, men nå er han på vei til uslåelig form i aldersklassen igjen. Såvidt over 30 minutter på en løper 65år+ er imponerende, bare prøv igjen om 50 år du Henrik Bakke.
Rolf+Nielsen+l%F8per+for+Posten-selskapet+Ergo+Group.+Han+var+l%F8pets+eldste+deltager+-+som+b%E5de+l%F8p+fort+oppover+-og+holdt+ut+i+regnv%E6ret+til+premieutdelinga+var+over
Rolf Nielsen løper for Posten-selskapet Ergo Group. Han var løpets eldste deltager - som både løp fort oppover -og holdt ut i regnværet til premieutdelinga var over