.
Tour De Synnfjell er en tøff utfordring for hovedsaklig unge skistjerner fra Romerike og deler av Oppland (Team Synnfjell). Etter tre dager med rulleski, motbakkeløp og triatlon sto Nittedølen Hans Christer Holund igjen som totalvinner for herrene. Heidi Weng og Henrik Bakke fra Enebakk samt Gisle Vestmo fra Lørenskog vant også sine klasser.

Richard Bakke har oppsummert Touren for lokalavisa i Enebakk, og den omtalen finner du HER

Resultater sammenlagt og pr etappe

Les om Team Synnfjell og programmet for Tour De Synnfjell

Artikkel i Oppland Arbeiderblad

Hanne M B Rischmann har lagt ut mange bilder fra Touren på
VG Nett fotoalbum
Hun har også sendt oss bildene som vi viser nedenfor.
Her+er+totalvinnerne+Hilde+Lauhaug+%0D%0Afra+Skrautv%E5l+og+Hans+Christer+Holund+fra+Nittedal.+Hans+Christer+l%E5+litt+bak+Petter+Skinstad+etter+f%F8rste+dags+rulleskirenn%2C+men+la+grunnlaget+for+b%E5de+klasseseier+p%E5+motbakkel%F8pet+fra+Lenningen+til+Sp%E5tind+da+Petter+havnet+over+to+minutter+bak.+F%F8r+den+avsluttende+triatlon+hadde+Hans+Christer+21+sekunder+til+gode+p%E5+seniorvinner+Flugstad%2C+men+klarte+%E5+sikre+totalseieren+med+en+margin+p%E5+56+sekunder.
Her er totalvinnerne Hilde Lauhaug fra Skrautvål og Hans Christer Holund fra Nittedal. Hans Christer lå litt bak Petter Skinstad etter første dags rulleskirenn, men la grunnlaget for både klasseseier på motbakkeløpet fra Lenningen til Spåtind da Petter havnet over to minutter bak. Før den avsluttende triatlon hadde Hans Christer 21 sekunder til gode på seniorvinner Flugstad, men klarte å sikre totalseieren med en margin på 56 sekunder.
Henrik+Bakke+var+helt+uten+konkurranse+i+aldersklassen%2C+her+er+han+p%E5+pallen+for+G17+etter+motbakkel%F8pet%2C+der+han+imponerte+med+en+r%E5+avslutning+opp+siste+kneika+-+og+sikret+seg+totalseieren.+P%E5+den+avsluttende+triatlon-konkurransen+tapte+han+s%E5+mye+p%E5+sykkeldelen+at+han+ikke+var+med+og+kjempet+om+totalseieren%2C+men+det+ble+en+flott+4.plass+totalt.
Henrik Bakke var helt uten konkurranse i aldersklassen, her er han på pallen for G17 etter motbakkeløpet, der han imponerte med en rå avslutning opp siste kneika - og sikret seg totalseieren. På den avsluttende triatlon-konkurransen tapte han så mye på sykkeldelen at han ikke var med og kjempet om totalseieren, men det ble en flott 4.plass totalt.
Gisle+Vestmo+%28startnr+40%29+fra+L%F8renskog+har+blikket+m%E5lrettet+framover+-+og+endte+ogs%E5+opp+med+klasseseier+%28M18%29+i+rulleskikonkurransen+fredag.+Her+var+han+bare+25+sekunder+bak+Petter+Skinstad+%28H19-20%29+som+var+raskest+med+rulleski%2C+og+8+sekunder+bak+Holund.+Gisle+fikk+klasseseier+ogs%E5+i+l%F8rdagens+motbakkel%F8p+og+s%F8ndagens+triatlon+-+og+endte+opp+med+seier+i+H18+med+en+margin+p%E5+3.35+til+Oddgeir+Ommelstad+fra+Torpa.
Gisle Vestmo (startnr 40) fra Lørenskog har blikket målrettet framover - og endte også opp med klasseseier (M18) i rulleskikonkurransen fredag. Her var han bare 25 sekunder bak Petter Skinstad (H19-20) som var raskest med rulleski, og 8 sekunder bak Holund. Gisle fikk klasseseier også i lørdagens motbakkeløp og søndagens triatlon - og endte opp med seier i H18 med en margin på 3.35 til Oddgeir Ommelstad fra Torpa.
Heidi+Weng+vant+alle+%F8velsene+i+K18%2C+og+med+kjempemargin+til+konkurrentene+i+motbakkel%F8pet+og+triatlon+vant+hun+klassen+med+12+minutter+til+gode+p%E5+klubbvenninne+Martine+Ek+Hagen.
Heidi Weng vant alle øvelsene i K18, og med kjempemargin til konkurrentene i motbakkeløpet og triatlon vant hun klassen med 12 minutter til gode på klubbvenninne Martine Ek Hagen.