Sigurd Bakken raskest i Preståsrunden
I flott høstvær stilte det opp 30 deltagere i Langtrampens 4.løp på lørdag. Sigurd Bakken var raskest i Rondanestien med tiden 20.58, fem sekunder foran Aadne Bækken. Aadne beholdt derimot løyperekorden sin fra i fjor på 20.18.
Sigurd+Bakken+langer+ut+mot+det+som+skulle+vise+seg+%E5+bli+totalseier+i+Langtrampens+4.l%F8p+
Sigurd Bakken langer ut mot det som skulle vise seg å bli totalseier i Langtrampens 4.løp

Det var ganske bløtt i løypa etter den siste tid regnvær. De færreste kom tørrskodd til mål, men vinneren Sigurd Bakken, kom seg gjennom uten å bli nevneverdig våt på beina.

Bakken spurtet bedre enn Bækken
Bakken holdt følge med rekordholder i Preståsrunden, Aadne Bækken, frem til de hadde passert plankene over myra 7-800 meter før mål. Herfra og inn ble det en durabelig kamp om seieren, en kamp Sigurd Bakken vant med 5 sekunders margin. Tiden ble 20.58, akkurat 40 sekunder bak Bækkens løyperekord fra i fjor.

Av ting som ble overhørt:

Barnevakt og Langtrampen i stedet for NM terengløp
Arne Johansen skulle løpt NM i terreng, men kunne ikke stille der siden han måtte være barnevakt.

"Comeback" av Henning
Midt i juni var Henning Høgheim så uheldig å knekke venstre leggbein under vedkløyving. Dermed ble det uker med gips, og null løpetrening for den tidligere formannen i Den Norske Maratonklubb.

Men den godeste Høgheim vet å trene alternativt så formen har blitt holdt vedlike på sykkelen - og nå altså et lite comeback i Langtrampen.

2005 2006 2007 2008
217+Sigurd+Bakken+g%E5r+rett+i+ter+foran+Aadne+B%E6kken+og+104+Ottar+Moum+Larsen.
217 Sigurd Bakken går rett i ter foran Aadne Bækken og 104 Ottar Moum Larsen.
Like+greit+%E5+kutte+svingen...+215+er+Harald+Furuseth%2C+214+Thomas+Heiberg+Johansen%2C+223+Bj%F8rn+Langseth%2C+227+Tron+Harald+Sand.
Like greit å kutte svingen... 215 er Harald Furuseth, 214 Thomas Heiberg Johansen, 223 Bjørn Langseth, 227 Tron Harald Sand.
Her+kommer+Jan+Pay+foran+Bj%F8rn+Hytjanstorp+%28hvis+datter+tok+alle+bildene%29...+og+startnr.+215+som+vel+er+Jan+Erik+Moen+S%F8berg.
Her kommer Jan Pay foran Bjørn Hytjanstorp (hvis datter tok alle bildene)... og startnr. 215 som vel er Jan Erik Moen Søberg.
Ottar+Moum+Larsen+l%F8p+inn+til+seier+i+M40-44+og+tredje+beste+tid+totalt.
Ottar Moum Larsen løp inn til seier i M40-44 og tredje beste tid totalt.
Arne+Johansen+vant+M60-64+med+dagens+femte+beste+tid+totalt%2C+kun++26+sekunder+etter+junior+Thomas+Johansen.
Arne Johansen vant M60-64 med dagens femte beste tid totalt, kun 26 sekunder etter junior Thomas Johansen.
Ove+Hansen%2C+alene+i+M45-49%2C+%E5ttende+beste+tid+totalt.
Ove Hansen, alene i M45-49, åttende beste tid totalt.