Søndag 16.november arrangeres Jessheim Vintermaraton for 25.gang, og distansene er som vanlig 42.2 km, 21.1 km og 10.0 km.

Alle løypene på Jessheim er lettløpte og kontrollmålte. I fjor var det 218 løpere som fullførte de tre distansene, det var en økning fra de tre foregående årene.

INNBYDELSE 2008

SAMLESIDE JESSHEIM VINTERMARATON 1984-2007

Samlesider for løpskarusellene og andre løp på Romerike:
2005 2006 2007 2008

På løpets samleside kan du lese om fjorårets løp, tidligere løp, se statistikk, bilder m.m. Kondis.no vil selvsagt være på plass med dekning av løpet også i 2008.

Start, mål og garderober er ved Jessheim stadion. Starten begynner med helmaraton kl 11:00, fortsetter med 10 km kl 11:15 og avsluttes med halvmaraton kl 11:30.

Det blir helt sikkert forhold
Har vi flaks blir det fine forhold med tørt og fint vær og noen få varmegrader.
Er vi litt mindre heldige blir det noen kuldegrader.
Er vi enda litt mindre heldige blir det snøføre, eller som i fjor: veldig glatt og vanskelige forhold i enkelte partier.

Slik er det med løp på denne årstiden, og nettopp det er jo også litt av sjarmen med Jessheim Vintermaraton.

Vi kommer tilbake med mer forhåndsomtale er par uker før løpet.
Helmaraton+%282+runder%29+og+halvmaraton+f%F8lger+traseen+p%E5+bildet.+10+km+l%F8per+de+siste+5+km+av+l%F8ypa+fram+og+tilbake.
Helmaraton (2 runder) og halvmaraton følger traseen på bildet. 10 km løper de siste 5 km av løypa fram og tilbake.