Sesongens siste løp i Vinterkarusellen på Romerike ble vunnet av Silje Bæra-Hørthe fra Modum FIK og Kristian Monsen fra Ullensaker/Kisa IL. Tidene deres på den 5 kilometer kuperte løypa var 16.30 og 19.22. Til sammen var det 106 deltagere på karusellavslutningen.

Alle resultatene

Kristian Monsen vant med 1.08 foran Robert Hansen fra Hytteplan Sport. Kristian sin tid var 12 sekunder raskere enn det han løp på i fjor, og det er sterkt med tanke på at Kristian har vært syk i 14 dager etter kuldeløpet på Årnes 12. februar.

I dameklassen ble det suveren seier til Silje Bæra-Hørthe fra Modum. Hun kom i mål som 11.løper totalt - noe som betyr at de fleste gutta måtte se seg fraløpt av gjesten fra Modum.

Underlaget var stort sett bra, men et par leie partier var det. Blant annet ved undergangen før man løp over motorveien. Her var det svært glatt. Man hadde en sur motvind som man først merket da man kom opp på toppen ved Ullensaker kirke (like før vending 2.5 km).

En av deltagerne målte løypa til 5.18 km på GPS.

11 løpere fullførte alle 10 løpene i Vinterkarusellen
Arne Luke, Arvid Johansen, Kjell Jonhaugen, Lars Sverdrup-Thygeson, Mari Anne Egge Ranheim, Oddbjørn Homstvedt, Ottar Arnold Eide, Ove Aastorp, Ragnar B Johnsen, Terje Olsen, Trygve Haug

Sammenlagtresultater Vinterkarusellen 2008-2009
Plassiffer 5 beste løp
Antall løp pr deltager
Vinterkarusellens adelskalender (før årets løp legges inn)

Nye muligheter
Så er det bare å planlegge vårens og sommerens løp:
Samleside for løpene på Romerike 2009
Bilder fra Kløfa: Alle foto: Kaci
Kristian+Monsen+har+slitt+med+forkj%F8lelse%2C+men+viste+likevel+imponerende+form+da+han+vant+med+solid+margin+p%E5+Kl%F8fta.
Kristian Monsen har slitt med forkjølelse, men viste likevel imponerende form da han vant med solid margin på Kløfta.
Robert+Hansen+l%F8p+inn+til+en+klar+andreplass.+Her+er+han+ca+1%2C5+km+ut++i+l%F8pet.
Robert Hansen løp inn til en klar andreplass. Her er han ca 1,5 km ut i løpet.
%D8istien+Olsen+fra+L%F8renskog+FIL+ble+nummer+fire+totalt.+L%F8peren+med+startnr.669+er+vi+ikke+sikker+p%E5+hvem+er.
Øistien Olsen fra Lørenskog FIL ble nummer fire totalt. Løperen med startnr.669 er vi ikke sikker på hvem er.
Damevinner+Silje+B%E6ra-H%F8rthe+og+vinner+av+M50-54+Lars+Sverdrup-Thygesen+i+utforbakken+etter+ca+3.5+km.
Damevinner Silje Bæra-Hørthe og vinner av M50-54 Lars Sverdrup-Thygesen i utforbakken etter ca 3.5 km.
Steinar+Skaar+fra+R%E5holt+ble+nr+2+i+M50-54.+Bak+Steinar+skimter+vi+Oddbj%F8rn+Homstvedt+i+et+noe+uvanlig+antrekk+-+han+skulle+kanskje+rett+p%E5+fest+%28%3F%29.
Steinar Skaar fra Råholt ble nr 2 i M50-54. Bak Steinar skimter vi Oddbjørn Homstvedt i et noe uvanlig antrekk - han skulle kanskje rett på fest (?).
I+front+her+kommer+373+Harald+Furuseth+og+502+Thomas+Johansen.+Bak+ser+vi+far+til+Thomas+%28Arne%29+og+606+Ivar+Ekeberg.+Arne+vant+M60-64%2C+Ivar+vant+M55-59.
I front her kommer 373 Harald Furuseth og 502 Thomas Johansen. Bak ser vi far til Thomas (Arne) og 606 Ivar Ekeberg. Arne vant M60-64, Ivar vant M55-59.
Kjell+Jonhaugen%2C+vinner+av+M65-59%2C+kommer+f%F8rst+med+Trond+Egel+Johansen+%283+i+M40-44%29+n%E6rmest+etter+seg.
Kjell Jonhaugen, vinner av M65-59, kommer først med Trond Egel Johansen (3 i M40-44) nærmest etter seg.
Vemund+Wemundstad+l%F8p+inn+til+2.plass+i+M65-69.
Vemund Wemundstad løp inn til 2.plass i M65-69.
Dag+Haugland+%28604%29+ble+6.mann+i+M50-54+mens+Arild+Johannessen+%28586%29+kom+p%E5+9.plass+i+M55-59.
Dag Haugland (604) ble 6.mann i M50-54 mens Arild Johannessen (586) kom på 9.plass i M55-59.
431+Ove+Aastorp+og+455+Vidar+S%F8rum+ligger+f%F8rst+i+en+av+gruppene...
431 Ove Aastorp og 455 Vidar Sørum ligger først i en av gruppene...
Marit+Berg+Bjerknes+med+fighting+face+f%F8r+halvveis%2C+ble+nummer+5+totalt+av+damene.+Hun+vant+klasse+K45-49.
Marit Berg Bjerknes med fighting face før halvveis, ble nummer 5 totalt av damene. Hun vant klasse K45-49.
Her+ser+vi+bl.a.+573+K%E5re+Svendssen%2C+595+Torild+J%F8rgensen+og+492+Arne+Luke.
Her ser vi bl.a. 573 Kåre Svendssen, 595 Torild Jørgensen og 492 Arne Luke.
Her+kommer+Henning+H%F8gheim+%28som+vant+M70-74%29+med+en+lang+hale+av+l%F8pere+etter+seg.+N%E6rmest+f%F8rger+Torill+Skoglund+og+en+vinkende+Petter+Kildal.
Her kommer Henning Høgheim (som vant M70-74) med en lang hale av løpere etter seg. Nærmest førger Torill Skoglund og en vinkende Petter Kildal.
Arrang%F8r+p%E5+%C5rnes%2C+deltager+p%E5+Kl%F8fta%3A+Rolf+Barbakken+fra+Raumnes+%26+%C5rnes+IL.
Arrangør på Årnes, deltager på Kløfta: Rolf Barbakken fra Raumnes & Årnes IL.