Aadne Bækken satte ny løyperekord i langløypa - Rondanestien - under Langtrampens 1.løp lørdag 6.juni. Den nye løyperekorden er på 38.01 i en drøyt 11 km lang løype som går på varierende unrlag (se bildet).

Totalt var det 48 deltagere fordelt på Rondanestien og Preståsrunden (6 km).

Selvsagt er jeg fornøyd med første løp i Langtrampen, sier løpsleder Odd Blakkisrud. Det var jo mange andre arrangementer samtidig rundt omkring - blant annet Gjerdrumsmila, Raumerrittet og Fjellmaraton. Jeg både håper og tror at vi blir enda større enn i 2008 sier en alltid optimistisk løpsleder.

Spesielt trimklassen har vokst de siste årene. Denne gangen var det 27 trimmere uten tid og 21 i konkurranseklassene. Å dele opp konkurranseklassen i lang og kort løype og samtidig beholde full klasseinndeling gir mange vinnere, men er kanskje ikke helt nødvendig.

Neste løp i karusellen er 20.juni, da med kort løype (6 km) for alle.

Samleside for løp på Romerike 2009
med link til innbydelser og hjemmesider, resultater og referater...
Aadne+B%E6kken+satte+ny+lyperekord+i+langl%F8ypa+-+i+en+l%F8ype+som+har+v%E6rt+brukt+de+siste+5+%E5rene+%28foto%3A+Toril+Blakkisrud%29.
Aadne Bækken satte ny lyperekord i langløypa - i en løype som har vært brukt de siste 5 årene (foto: Toril Blakkisrud).
Eivind+B%F8e+%2811-16+%E5r%29+var+tredje+raskeste+l%F8per+i+kortl%F8ype%2C+sen+s%E5kalte+Prest%E5senrunden+%28foto%3A+Toril+Blakkisrud%29
Eivind Bøe (11-16 år) var tredje raskeste løper i kortløype, sen såkalte Preståsenrunden (foto: Toril Blakkisrud)
Egil+Bjerke+%28M65-69%29+l%F8p+ogs%E5+kortl%F8ypa+%28foto%3A+Toril+Blakkisrud%29
Egil Bjerke (M65-69) løp også kortløypa (foto: Toril Blakkisrud)
L%F8pets+eldste+deltager+og+mest+trofaste+Langtramper+gjennom+snart+30+%E5r%2C+Per+Engh+%28foto%3A+Toril+Blakkisrud%29.
Løpets eldste deltager og mest trofaste Langtramper gjennom snart 30 år, Per Engh (foto: Toril Blakkisrud).
K%E5re+Vestb%F8+%28M70-74%29+i+kortl%F8ypa+%28foto%3A+Toril+Blakkisrud%29.
Kåre Vestbø (M70-74) i kortløypa (foto: Toril Blakkisrud).
Ottar+Moum+Larsen+%28M45-49%29+vant+klassen+og+var+nummer+2+totalt+i+langl%F8ypa+%28foto%3A+Toril+Blakkisrud%29.
Ottar Moum Larsen (M45-49) vant klassen og var nummer 2 totalt i langløypa (foto: Toril Blakkisrud).
St%E5le+Bekkelien+fra+S%F8rbr%E5ten+IL+kom+2+sekunder+etter+Ottar%2C+og+dermed+p%E5+plassen+bak+b%E5de+i+M45-49+og+totalt+%28foto%3A+Toril+Blakkisrud%29.
Ståle Bekkelien fra Sørbråten IL kom 2 sekunder etter Ottar, og dermed på plassen bak både i M45-49 og totalt (foto: Toril Blakkisrud).
Bj%F8rn+Hytjanstorp+f%E5r+fri+bane+av+Lillian+Axelsen+over+myra+en+kilometer+f%F8r+m%E5l.+Bj%F8rn+vant+M40-44+og+var+5.mann+totalt+i+langl%F8ypa+%28foto%3A+Toril+Blakkisrud%29.
Bjørn Hytjanstorp får fri bane av Lillian Axelsen over myra en kilometer før mål. Bjørn vant M40-44 og var 5.mann totalt i langløypa (foto: Toril Blakkisrud).