Mange personlige rekorder i 10-km-løype kontrollmålt av Kondis.
Manuela Kramer

Det var fine konkurranseforhold 16grader og sol for de 42løpere i 2 løp i Tromsøkarusellen. Manuela Kramer vant dameklassen på 37.47 som er ny personlig rekord.
Øystein Skari ble vinner av herreklassen med ny personlig rekord på tiden 33.28.
Begge sier at dette lover godt for MSM om vell 14dager. Ellers var det flere som fikk meget gode tider med personlige 10km rekorder.
Jonny Ryvoll mot mål. Han fikk tiden 34.10.
Div. bilder fra løpet
Eirik Haugen
3 glade gutter
Det ble personlige rekorder på alle. Vinner (249) Øystein Skari 33.28. Gjøran Jensen (250) 34.38 og Tore Nordnes (206) 36.44.
Frank Jomisko (245) løp sitt første løp i sitt 43årige liv. Han begynnte å trene i vinter meg lett jogging 2 ganger i uka sier han strålende etter løpet. Frank fikk tiden 49.18.
Ulla Brith Rånes (242) og Ingunn Ytrehus (254) sier at det er godkjent av debutanten.