På bildet til høyre ser vi arrangøren IL Fri sin egen Elise Orten fra det siste løpet i vår som passerer vending ved Haukeland stasjon. Elise har for vane å vinne dette løpet når hun stiller til  start. Sist ble hun knepent slått av Nancy Sommer.

Med store nedbørsmengder siste ukene i Bergen og værvarsel som igjen varsler regn, er det mulighet for å bli noe våt under morgendages karusell. De to første løpene har det vært god deltakelse med over 100 på startstreken ved Londalskrysset like bak Espelandshallen. En må merke seg den nye starttiden kl. 19.30.

Eventuelle spørsmål om løpet kan rettes til kontaktperson Ove Leon Låstad på tlf. 99 27 21 30

Den som har raskest tid på Frikarusellen er Kjetil Foss Angeltvedt fra Gular med 14.52. Det gir et snitt på under 3 minutter på hver kilometer.

I kvinneklassen er det som regel veteranene som har vunnet, men Kondisreporter tror en av ungjentene Ingrid Næss Johansen (Fana IL) og kanskje Marte Hjortland Hundhammer (Norna-Salhus) kan vinne.

Tekst og foto: Jørgen Pettersen

 
Sommerlige forhold fra det siste løpet i vår. På startstreken fra høyre ser vi Arnamannen Bård Full Gass Storebø klar med sin klokke. Ved siden av med grå trøye er det Morten Fossmark fra Samnanger IL. Startnr.188 med blå trøye er Kristoffer Tysseland. Også han er fra Samnanger IL. Må jo nevnes at de tre også er gode Liverpool-supportere i likhet med undertegnede. Med solbriller på og en utstrakt arm gir Mikal Iden seiersoppskriften til sin bror Gustav Iden og Jørgen Tvedt. Som vi vet nå ble Mikal slått av dem begge to i dette løpet. Deretter følger IL Fri sine meget gode 5 km løpere med Jan Henrik Olsnes og Erik Iden.