Thierry Gueorgiou vant dagens løp med neste 2 min margin til OK Orions Oleksandr Kratov, mens Jonas Leandersson Södertälje-Nykvarn fulgte på 3. plass. Olav Lundanes har slitt tungt etter VM. I dag prøvde han å kjempe med de beste fra start, men det holdt ikke så lenge. Lundanes tok løpet som en treningstur og han endte på 63.plass. Dermed er også han ute av sammendraget om en topplassering i O-Ringen.

I dameklassen ga Ida Bobach, Pan Århus Tove Alexandersson kamp til målstreken. Bobach ledet på siste meldepost, men en kanonavslutning av Alexandersson, sikret henne seieren.Dessverre var Gøril Rønning Sund uheldig på langdistansen. Egentlig var hun på vei inn til en fjerdeplass, men glemte å stemple på publikumsposten. Dermed ble hun diskvalifisert fra sammendraget i O-Ringen. Rønning Sund kunne faktisk vært med og kjempet om en tredjeplass i sammendraget om hun hadde ikke hadde glemt å stemple.

Magne Dæhli er best av nordmennene i herreklassen på 7.plass, mens Tone Wigemyr er best blant kvinnende på 8.plass. Heidi Østlid Bagstevold ligger på 10.plass.