Siddisløpet ble en folkefest med over 2000 fullførende deltagere som også inkluderer barneløpene og trimklassen. Selve hovedløpet som er ca 8,1 km og går rundt Store Stokkavannet utenfor Stavanger hadde 1332 fullførende løpere, som er en solid oppgang fra fjoråret 1004 deltagere.

Det var kjøligt og litt vind under året løp, så forholdene var ikke 100 % opptimale for rekordtider.

Bjørnar U Kristensen løp inn til sterke 24.29 og var dermed ca.1 minutt bak hans egen meget sterke løyperekord. Bjørnar var fornøyd med gjennomføringen og han har nå vunnet løpet for 5. gang. Simen Bergseth  fra Skjalg IL og Ragnar Stølsmark fra GTI kapret de to plassene bak Bjørnar.

I kvinne klassen tok Vienna Dale fra Skjalg en soleklar seier foran Camilla Ziesler og Anne K Maurtizen. Vienna løp over et minutt fortere en neste løper og hadde kun 31 herreløpere foran seg på listen.

NRKs film fra løpet.

Siddisløpet i Aftenbladet

Siddisløpet på facebook med mange bilder.

RESULTATER

Vienna Dale fra Skjalg IL løper inn til klar førsteplass blant damene. Her ligger hun i rygg på Kim A Haustad.               Foto: Lise Bentsen.

Simen Bergseth inn til 2.plass på den sterke tiden 25.48.              Foto: Lise Bentsen.

Ragnar Stølsmark fra GTI er virkelig tilbake i toppen etter et par år med litt mindre løp og trening. Han løper inn til en sterk 3. plass.                  Foto: Lise Bentsen.

Anders Skarholt (orange singlet) og Marius Skeide Ruth nærmer seg mål.     Foto: Lise Bentsen.

Camilla Ziesler fra Sandnes IL inn til en sterk 2. plass blant damene.           Foto: Lise Bentsen.

Alison Matthews inn til en 6. plass.                           Foto: Lise Bentsen.

Ørjan Kommedal fra GTI løper godt og ender på 17. plass.                  Foto: Lise Bentsen.

Bjørn I Kydland fra Spirit, som er en tidliger fotballspiller fra Bryne, løper stadig sterkere. Her løper han inn til 15. plass. Foto: Lise Bentsen.

Christina Toogood fra Tjalve IL løper inn til 5. plass.                      Foto: Lise Bentsen.

Eirik D Skaala og Tor Eiane fra GTI løper inn godt under 30 minutter.          Foto: Lise Bentsen.

Håvard Martinsen drar et stort felt siste bakken før mål.               Foto: Lise Bentsen.

Anne K Mauritzen fra Skjalg IL løper inn til 3. plass.                        Foto: Lise Bentsen.

Erik Østbø Frafjord (1882) og Johan R Paton (1716) har 30-40 meter igjen til mål.

Slitne løpere nærmer seg mål etter 8 fine km rundt Stokkavannet.                 Foto: Lise Bentsen.

Ron Hill er en levende løperlegende. Han var innvitert for å kaste glans over løpet. Den tidligere EM-vinneren og verdensrekordholderen på maraton løper i en alder av 74 år løper inn på gode 45.13.    Foto: Lise Bentsen.