Landegrensen :

Ingressbildet av kaptein Even Klund (Foto: Arne Folmer) er betegnende for Team Sepura sin fremferd på landeveien :
Cool, calm and collected .

Pinsehelgen skulle være den siste store konkurransehelgen før Lillehammer - Oslo. Og med ritt både lørdag og søndag, skulle laget få kjørt seg. LandeGrensen lørdag (se link), gikk som forventet - med en klar seier. Laget stilte 24 mann lørdag. På søndagens Vestfold Rundt var parolen den samme: seier - og å sette rekord som en liten ekstra gulrot.



Her stilte laget opp med 34 mann. Rittet på 165 km ble en opptur deluxe for teamet. Og seier og løyperekord ble det her også. Generalprøven ble derfor en suksess. Og med resultater som dette, skal veldig mye til for at Team Sepura ikke vinner Lillehammer - Oslo.

 

Hvis man leser på Team Sepura sine sider - så skjønner man hvorfor det går så bra. For det er laget med stor L som er hjertet i maskinen. Og suksessen viser hvor viktig det er at alle drar i riktig retning og at alle vet sin plass i laget. Det blir som en moderne 3 musketerer historie : en for alle, alle for en.

I neste nummer av KONDIS kan du lese mere om laget.  Blant annet et intervju med lagets 1.kaptein - Even Klund. En mann med et reflektert syn på saker og ting.



Og uten støtteapparat - ingen suksess: