Toppbildet: Da har jeg startet med bollebaking. I dag er det bakt 70 boller, skriver Hanne Cathrine Gulbrandsen på Facebook 14. desember. Hun skal om to uker ta i mot løperne i Löplabbets butikk på Ski. Med 177 deltagere må hun bake mye mer...

Full butikk i Sandvika
Det var satt et absolutt tak på 200 påmeldinger, og da påmeldingen stengte for to uker siden var det 177 påmeldte. Noen dager tidligere skrev primus motor og initiativtager Geir Frykholm på Ribbemaratons Facebookside: - Løpet fylles opp og det er nå mer enn 160 påmeldte. Det er egentlig mer enn hva vi klarer å få inn i butikken i Sandvika, men vi satser på at alle er positive og har extra godt humør tidlig på dagen 3. juledag.

- Dette blir ikke bare det hyggeligste, men også trangeste og mest intime maratonløpet, sier Frykholm,og sikter til hvordan det blir inne i Löplabbets butikk på morgenen.

Se tidligere forhåndsomtale: Nesten gratis Ribbemaraton og ChampagneUltra

I fjorårets løp var det 121 deltagere: 121 løp vekk juleribba i Ribbemaraton
Ribbemaraton på Facebook

Flott bidrag til Kirkens Bymisjon
Startkontingen i Ribbemaraton var satt til "minimum 42 kroner" som i sin helhet skulle gå til Kirkens Bymisjon. Med 177 påmeldte betyr det et flott bidrag på minst 7 500 kroner. I tillegg håper man på ekstra bidrag løpsdagen.

God tur - kondis blir med
Da kan vi bare ønske de som skal løpe Ribbemaraton en riktig god tur - og håpe på fine vinterforhold. Kondis stiller opp, helt sikkert med en løpende reporter (Anita Øy) og kanskje også en på sidelinja.

P1040122_Masse_folk_løplabbet_Sandvika.jpg
Slik så det ut i Löplabbets butikk en halvtime før start i fjor (foto:Olav Engen)

Loplabbet_butikk_Ski_foto-Trond-Johannesen (640x480).jpg
Her er det i ferd med å fylles i löplabbets butikk i Ski (foto: Trond Johannesen)

TP_Opp_mot_Ekeberg2.jpg
En lang rekke løpere ca halvveis - på vei opp mot Ekeberg med utsikt over Oslo i bakgrunnen
(foto: Olav Engen)