Søndag 15. August er det klart for Challenge Copenhagen. Dette er en triathlon konkurranse over Ironman distansen (3800m svømming, 180km sykling og 42,2km løping). Konkurransen går midt i København og du vil få med deg mesteparten av flotte København!

Dersom du ønsker å konkurrere i en rask løype i din første eller 10. Ironman, så er det vel ikke noe som er bedre enn å gjøre det i en fantastisk atmosfære i Danmarks hovedstad! Det er første gang en Ironman distanse triathlon blir arrangert i sentrum av en hovedstad så bli med og skap historie!

Øyvind Johannessen (bilde), stiller for å slå Norgesrekorden og vinne konkurransen og han sier ikke noe hadde vært morsommere enn å være der med mange andre nordmenn på startstreken og som tilskuere! Dersom du ikke skal være med på Norseman, så still i København!

Dersom du stiller så vil det være et opplegg for deg på treningsleiren i Lærdal 24-31/7, www.triathlonfestival.org. Det vil da være en ukes treningsleir og på slutten av uka er det en sprint triathlon i Lærdal og Trollveggen triathlon.

For mer informasjon og påmelding til Challenge Copenhagen, sjekk www.challengecopenhagen.com.

Foto: Øyvind Johannessen